Viikonloppuna Viroon!!
Julkaistu: 23.01.2019 00.00

Viikonloppuna Viroon!!

Hei salibandynystävät!

Matka kohti Tallinna alkaa 26.1.19 . Vanhalta linja-autoasemalta bussit starttaavat klo 12:00 kohti Helsingin satamaa. Porukkaa mukaan lähtee mukava määrä n.20 bussillista. Joten odotettavissa on tunnelman olevan halleissa katossa. Ohjelmassa Viron päässä on ensimmäisenä 26.1 lauantaina jääkiekko ottelu Tondiraba areenalla ja seuraavana päivänä Pelicans Sb – Kosken Dynamo salibandyottelu Kristiine Spordihallissa.

Salibandyottelu tulee olemaan ensimmäinen salibandyliiton sarjan alla pelattava ottelu Viron maalla, johon on myöskin valittu Virolaiset erotuomarit yhteistyössä Viron salibandyliiton kanssa. Idea Virossa pelattavasta sarjaottelusta syntyi Pelicans hallitusten sisällä viime syksynä ja tätä lähettiin työstämään 26.1.2019 pelattavan Pelicansin jääkiekkojoukkueen liigaottelun yhteyteen. Idea löi liiton puolesta läpi ja ovet olivat auki tapahtuman järjestämiseen.

Pelicans Sb:n miehistö lähtee reissuun melkeinpä koko rosterilla lukuun ottamatta muutamaa poissaoloa. Joukkue on saanut harjoitella ja levätä viikon edellisestä pelistä, missä moni pelaaja pääsi pisteille ja maalinteko onnistui. Ottaen myöskin huomioon, että joukkue on tehoillut 24 maalia viimeiseen kolmeen otteluun. Ja tämä on hyvä lähtökohta viikonloppuna pelattavaan otteluun Kosken Dynamoa vastaan. Ottelu on tärkeä kummallekin osapuolelle, kun Dynamo taistelee 2-divisioonan sarjapaikasta ja kun taas Pelicans pääsystä kärki nelikkoon. Piste-erot kummallakaan joukkueella ylös taikka alas sarjataulukossa eivät ole kovinkaan suuret. Joten kentällä on odotettavissa kaksi hyvinkin motivoitunutta joukkuetta.

Salibandyottelun pääyhteistyökumppanina toimii Print Team Finland Oy

Seuran uusimmat