Niukat tappiot D1-pojille kotiturnauksessa!
Julkaistu: 16.02.2019 00.00

Ensimmäinen peli Varkauden VarTaa vastaan oli tiukkaa vääntöä, ja VarTa johti jo toisessa erässä 0-3. Mutta Pelicans taisteli kolmannessa erässä itsensä jo 3-3 Teemu Ruuthin ylivoimamaalilla. Mutta harmittavasti Pelicansin Eetu Granqvist otti rangaistuksen ja vastustaja pääsi tästä rankaisemaan ja teki pelin voittomaalin 4-3. Mainittakoon, että VarTa pääsi ennen maalia yrittämään myös rankaistuslaukausta, mutta Pelicansin maalivahti Lauri Vesanen veti pidemmän korren.

Toinen ottelu ei alkanut myöskään kovin vahvasti kotijoukkue Pelicansilta, kun vastustaja Mikkelin Hatsina oli päässyt jo ensimmäisen kympin jälkeen 0-3 johtoon. Ensimmäisen erän loppussa Miska Könönen kavensi pelin 1-3 Niklas Tannisen syötöstä. Toisessa erässä kotijoukkue kavensi pelin jo 3-4, kun Niklas Tanninen maalasi Siraphop Komonsawan syötöstä. Mutta valitettvasti kolmannen erän alun Miska Könösen kaksi jäähyä sotkivat Pelicansin peliä ja vastustaja pääsi rankaisemaan kahdesti ja tilanne jo 3-6 Hatsinalle. Kotijoukkue pääsi vielä erän lopussa ylivoimalle ja onnistuikin kavennuksessa, kun Siraphop Komonsawan teki maalin Niklas Järvensivun syötöstä, mutta aika loppui kesken ja Hatsina oli tällä kertaa parempi lukemin 4-6.

Harmittavasti Pelicans putosi tappioiden myötä pudotuspeliviivan väärälle puolelle. Mutta vielä on yksi turnaus ja kaksi matsia jäljellä ja Hatsina on vain kolme pisteen päässä viivan yläpuollella. Seuraava turnaus pelataan 16.3. Kuusankoskella.