D2-pojille voitto ja tappio Imatran turnauksesta!
Julkaistu: 17.02.2019 00.00

Ensimmäinen matsi PoNoVo -07 vastaa oli selkeästi Pelicans sb:n näytös, jo ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli Pelsulle 5-1. Toinen erä oli nihkeämpi ja siinä saatiin aikaiseksi vain yksi maali, mutta kolmannessa erässä taas maaliverkot pistettiin tötterölle, kun Pelsu mätti vielä neljä maalia vastustajan verkkoon. Ottelu siis selkein lukemin Pelsulle 9-3. Pelissä saatiin kaksi hattutempun tekijää, kun Roope Rautio sekä Simo Kaukanen tekivät molemmat tehot 3+0. Kenth Kuosmanen oli Pelsun paras pisteidentekijä 1+4 tehoillaan.

Toinen matsi oli tiukkaa vääntöä ensimmäiset kaksi erää, kun mentiin tasatilanteessa 1-1. Mutta sitten kolmannessa erässä Pelsun pojilta loppui puhti ja vastustaja Voima Turbiinit saivat tehtyä pari maalia ja homma oli selvä. Vastustaja vei matsi tällä kertaa 1-3.

Ottelun tilastot täältä:

Pelikaani pojat ovat sarjataulukossa toisena ja ovat jo varmistaneet paikkansa jatkopeleihin, mutta vielä on halua nousta viimeisessä turnauksessa sarjakärjeksi. Viimeinen sarjaturnaus pelataan 23.3. Kuusankoskella.

Kuvat: Ville Hurtig