Team Sportia Hockey Lahti ja Oxdog jatkavat seuran yhteistyökumppaneina!
Julkaistu: 17.06.2019 00.00

Team Sportia Hockey Lahti ja Oxdog jatkavat seuran yhteistyökumppaneina!

Team Sportia Hockey Lahti ja Oxdog ovat tehneet kahden vuoden kattavan yhteistyösopimuksen seuran kanssa.

Yhteistyösopimus on kaksikantasopimus, jossa osapuolina ovat Team Sportia Hockey Lahti sekä Pelicans SB. Sopimusmerkkinä on Oxdog, johtuen merkin ja seuran omasta sopimuksesta. Sopimus on kaksivuotinen ja koskee pelikausia 2019-2020 ja 2020-2021.

Olen erittäin tyytyväinen, että pääsemme jatkamaan jo ennestään hyvin kulkenutta yhteistyötä Pelicans SB:n kanssa. Koko Pelicans-perheellä on hyvä draivi päällä ja haluamme olla osaltamme tukemassa ja auttamassa tätä tarinaa. Tuleva sopimus luo kaupallemme paljon mahdollisuuksia ja haluamme parantaa palveluamme entisestään seuran suuntaan. Toivotan kaikki tervetulleeksi ostoksille ja nauttimaan hyvistä eduista ja asiantuntevasta palvelusta,” kommentoi Team Sportia Hockey Lahden myymäläpäällikkö Teemu Prusila.

On kiva jatkaa loistavaa yhteistyötä ja seuramme jäsenistö on tykännyt Team Sportian palveluista. Team Sportia palvelee asiantuntemuksellaan hienosti ja heidän henkilökuntansa on sisäistänyt palvelun, joka on tärkein tässä yhteistyössä”, kommentoi Pelicans sb:n toiminnanjohtaja Jari Koskinen.

-SK

Seuran uusimmat