Pelicansin A-tytöt divariin
Julkaistu: 01.09.2019 00.00

Pelicansin A-tytöt divariin

Pelicansin SB:n A-tyttöjen kausi jatkuu salibandyn ykkösdivisioonassa. Asia ratkesi sunnuntaina Tampereella pelatuissa SM-karsinnoissa, kun lahtelaistytöt hävisivät ratkaisevan ottelun jatkoajalla joensuulaiselle Josba/FC Factorille. Ottelu päättyi maalein 3–4 (1–1,2–1, 0–1, 0–1). Voitto olisi vienyt Pelicansin SM-karsintojen kolmanteen vaiheeseen, josta he olisivat voitolla päässeet SM-sarjaan.

”Meillä oli mahdollisuus ratkaista peli jatkoajalla. Pelin alku oli hyvä, mutta loppu huono. Maalivahti Petra Pietinen piti joukkuetta pystyssä”, valmentaja Kimmo Hyttinen sanoo.

SM-karsintojen ensimmäisessä vaiheessa lauantaina Pelicans voitti O2-Jyväskylän maalein 1–2 (0–1, 1–1, 0–0) ja hävisi helsinkiläiselle EräViikingeille luvuin 1–8 (1–1, 0–4, 0–3).

”Totuus on se, että meillä on viisi tai kuusi pelaajaa, jotka pystyisivät pelaamaan A-tyttöjen SM-sarjassa. Se on tämän hetken tilanne. Joukkueessa on paljon uusia ja nuoria tyttöjä, jotka pelasivat todella hyvin. He uskalsivat pelata, se oli positiivista”, Hyttinen kertoo.

Viikonlopun onnistujia olivat maalivahti Pietisen lisäksi Pinja Peräkylä, Iida Juures, Kaie Sinor ja Neea Tervonen. Lahtelaisista pisteille pääsivät Iida Juures (4+2), Pinja Pirttimäki (1+2), Kaie Sinor (1+0) ja Salla Mäkinen (0+2).

SM-sarjakarsintojen tilastoihin voi tutustua seuraavista linkeistä:

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/a-tytot-sm-karsinta-1-vaihe-lohko-c/5604

https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/a-tytot-sm-karsinta-1-vaihe-lohko-c-sm-karsinta-2-vaihe/5606

Seuran uusimmat