Pajulahdesta & Vierumäeltä vahvistuksia
Julkaistu: 04.09.2019 00.00

Pajulahdesta & Vierumäeltä vahvistuksia

Pelicans Sb on saanut vahvistuksia vierumäeltä & pajulahdesta:

Mie oon Sara Rapo, Ruokolahdelta kotoisin ja nykyään lahtelainen. Opiskelen Pajulahdessa liikuntaneuvojaksi toista vuotta. Valitsin liikunta-alan sillä minua kiinnostaa liikunta-ala ammattina ja Pajulahti oli paras vaihtoehto. Valitsin työssäoppimispaikaksi Pelicans Sb:n, koska minua kiinnostaa junnujen valmentaminen ja oma seura tuntui parhaalta vaihtoehdoilta. Itse olen pelannut salibandya kohta 5-vuotta. Pelicansilla nyt menossa toinen kausi. Ikää minulla on 17-vuotta, joten olen A-tyttö ikäinen.

Olen Kasper Lindell, 17 vuotta ja Lahdesta. Olen myös pajulahden opiskelija. Valitsin liikunta-alan, koska opiskelu on aktiivista ja istumista on todella vähän. Valitsin työssäoppimispaikaksi Pelicans Sb:n, koska salibandy on aina ollut lähellä sydäntä ja valmentaminen on aina kiinnostanut. Pelasin salibandya 8-vuotta Pelicansissa, joten tuttuun seuraan oli helppo tulla.

Olen Pekka Kettunen, 18 vuotta. Asun Lahdessa ja opiskelen toista vuotta Suomen Urheiluopistossa Vierumäellä liikuntaneuvojaksi. Asun opiskelupäivät Vierumäellä ja tykkään viettää vapaa-aikaani urheillen, sekä kavereideni kanssa. Olen viihtynyt Vierumäellä ja liikunta-ala on ollut oikea vaihtoehto minulle. Olen itse pelannut salibandya noin 10 vuotta ja on mukava päästä ohjaamaan junioreita.


Sara, Pekka & Kasper aloittivat työharjoittelun viime viikolla seurassa. Harjoittelujakso kestää Saralla & Kasperilla maaliiskuun loppuun. Pekalla harjoittelu on jouluun asti. Kolmikko auttavat seuraa päivittäisissä asioissa. Pääpaino on ohjauksessa lasten ja nuorten parissa.

Sara, Kasper & Pekka toivottavat kaikille säbäilijöille tsemppiä kauden alkuun!
Nähdään hallilla!











Seuran uusimmat