Pelsuttaret joutuivat kovaan kouluun Oulussa
Julkaistu: 01.10.2019 00.00

Pelicans SB:n naiset pelasivat kauden toisen ottelunsa lauantaina 28.9. Oulussa. Kotijoukkue SSRA laittoi Pelsuttaret kovaan kouluun ja iski taululle tylyt lukemat 12-2 (3-1, 4-0, 5-1).

Ottelun ensimmäisessä erässä kotijoukkue karkasi jo kolmen maalin johtoon, kunnes Pelsuttarien Milla Murtomäki iski kavennuksen aivan ensimmäisen erän lopussa Neea Tervosen syötöstä, tilanne 3-1 kotijoukkueelle ensimmäisen erän jälkeen.

Toisessa erässä ero vastustajaan kasvoi ja tilanne kahden erän jälkeen 7-1. Kolmannessa erässä SSRA lisäsi johtoaan ja Pelicans SB:n naisten toinen maali nähtiin kolmannen erän viimeisellä minuutilla, kun Sofia Niemi onnistui laittamaan pallon verkkoon. Ottelu päättyi SSRA:n voittoon 12-2.

Seuraavaksi Pelsuttarilla vuorossa kauden ensimmäinen kotiottelu lauantaina 5.10. klo 17:00 alkaen, jolloin vastaan asettuu EräViikingit.

Tervetuloa mukaan kannustamaan Pelsuttaria Lahti Energia Areenalle!