Pelicans SB:n e-urheilutoiminta starttasi eilen!
Julkaistu: 01.10.2019 00.00

Pelicans SB:n e-urheilutoiminta starttasi eilen!

Maanantaina 30.9. klo 17:00 aloitti ensimmäinen Pelicans SB:n e-urheiluryhmä pelitila Xperiencessä!

Ensimmäisenä vuorossa oli 10-12 vuotiaiden ryhmä, jossa oli 8 osallistujaa. Ensin kokoonnuttiin hetkeksi sohville, jossa ohjaaja Oskari Juhonen sekä Joni Suvenaho esittäytyivät ja kertoivat omasta e-urheilutaustastaan. Tämän jälkeen ryhmän osallistujat esittelivät itsensä ja kertoivat omasta pelikokemuksestaan ja lempipeleistään. Esittelyjen jälkeen Oskari Juhonen kävi vähän läpi mitkä ovat hyviä ominaisuuksia pelaajalle ja mitä asioita joukkuepelaamisessa kannattaa ottaa huomioon.

Keskustelun jälkeen peliksi valikoitui tällä kertaa Fortnite ja sen duo -pelimuoto. Kaikki osallistujista olivat jo aikaisemminkin pelanneet Fortniteä, toiset enemmän ja toiset vähän vähemmän. Fortnite otteluiden alettua koko pelitilan täytti tasainen puheen sorina, kun innokkaat e-urheiluryhmäläiset kommunikoivat pelin tapahtumista. Ohjaajista oli mukava huomata kuinka helposti kommunikointi osallistujien välillä sujui vaikkakin he olivat suurimmaksi osaksi tuntemattomia toisilleen.

Upea aloitus Pelicans SB:n e-urheilutoiminnalle ja seuraavaksi tulossa torstaina 3.10. klo 17:00-18:30 13-15 vuotiaiden ryhmä ja 18:30-20:00 16-18 vuotiaiden ryhmä.

Ryhmissä on vielä tilaa jäljellä ja vieläkin voi ilmoittautua mukaan jos yhtään on halukkuutta!
Lisätietoja ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyy täältä.

Muutama kuva pelitila Xperiencestä:


Seuran uusimmat