Pelsuttaret nappasivat voiton kauden ensimmäisessä TehoSport SuomiCup ottelussa
Julkaistu: 11.10.2019 00.00

Pelicans SB:n naiset pelasivat kauden ensimmäisen TehoSport SuomiCup ottelunsa Ä-Lastia vastaan ja voittivat 8-4 (2-1, 5-0, 3-1).

Ottelun ensimmäisessä erässä Pinja Jaakkola teki avausmaalin Noora Tervosen syötöstä. Noin viittä minuuttia myöhemmin Kaie Sinor teki toisen maalin Iida Juureksen syötöstä. Vastustajajoukkue Ä-Lastin Mia Alén teki maalin Tiia Ukkosen syötöstä ja näin ollen erä päättyi lukemin 2-1 Pelsuttarille.

Toisessa erässä Pelsuttaret pääsivät niskan päälle kun Pinja Jaakkola, Milla Murtomäki, Iida Juures, Roosa Jokinen sekä Edith Pärnik takoivat maaleja. Toinen erä päättyi lukemin 7-1. Sofia Niemi avasi kolmannen erän maalitilin Jenna Kankaan syötöstä. Vastustaja Ä-Lasti valpastui ja kiri tilannetta kolmella maalilla. Ottelu päättyi Pelsuttarien voittoon 8-4.

Pelsuttaret pelaavat seuraavan kerran lauantaina 12.10. Klaukkalassa klo 17 ja saavat vastaansa SB Pro:n.