Pelicansin D-tyttöjen kotiturnaus tunteita täynnä!
Julkaistu: 18.11.2019 00.00

Ensimmäisessä pelissä pelasivat vastakkain Pelicansin Turkoosi ja Musta. Ensimmäinen erä oli Turkoosin lievää hallintaa, Nita Rannikko ja Milla Keituri osuivat molemmat kaksi kertaa tolppien väliin. Nenna Partanen kavensi hienolla maalillaan ensimmäisen erän lopussa tilanteeksi 4-1. Toinen erä olikin sitten tasaista, Mustalla oli hyviä tilanteita heti toisen erän alkuun, mutta maaleja jäätiin vielä odottelemaan. Sen sijaan Turkoosi osui harvoista paikoistaan tehokkaasti. Ensin Neea ”Taikuri” Riuttanen onnistui ylivoimalla ja heti perään Milla Keituri kanttasi hienon maalin vapaalyöntikuvion päätteeksi. Kolmannen erän alkuun Mustan valmentajat Jenna & Salla olivat saaneet heräteltyä joukkueensa hienoon taisteluun. Musta iskikin heti kaksi maalia, ensin Kacey Alder onnistui maalinedushässäkän päätteeksi ja heti minuutin päästä Noora Haapsaari iski Mustille jo kolmannen maalin. Tässä vaiheessa näytti hieman pahalta Turkoosin kannalta. Mustan taistelu kuitenkin hiipui harmittavan nopeasti, kun Turkoosi teki kolme maalia parin minuutin sisään. Maalivahtien torjunnat menivät aika lailla tasan, Mouhu 23 torjuntaa ja Marttiiin 26 torjuntaa. Turkoosille voitto lukemin 10-3.

Päivän toisessa pelissä Turkoosi ja Kouvolan Sudet kohtasivat. Ensimmäistä erää kuvasi hyvin Aada Oksasen kommentti: ” Väsynyttä peliä!” Ensimmäisen erän kohokohtana oli Mimosa Mouhun rankkarin torjunta.

Toiseen erään Turkoosin peli hieman parani ja muutamilla hienoilla yksilösuorituksilla Turkoosi johti jo 9-0. Ensin Sara Ukkonen karkasi laidasta ja ampui hienon matalan vedon takakulmaan ja Kaisa Kiiveri osui kaukovedolla vapaalyönnistä. Näiden kahden maalin jälkeen alkoivat tytöt liikuttamaan palloa hieman nopeammin ja tämä tuottikin pari hienoa maalia suoraan syötöstä. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla, mutta erityisesti Neela Kettusen hienot nousut puolustajan paikalta olivat upeaa katsottavaa. Turkoosi lopulta voitti 13-1.

Viimeinen peli pelattiin Mustan ja Nakkisormien välillä. Ensimmäinen erä meni Mustan osalta täysin unessa. Ihmeteltiin vastustajan tekemistä ja oma tekeminen unohtui täysin. Lukemat Nakkisormille 4-0. Toiseen erään Musta teki pari muutosta ja peli paranikin huomattavasti. Mustan pelaajat pääsivät toistuvasti hyville vetopaikoille, mutta veto toisensa jälkeen ohi maalin. Kacey Alder osui maalin edestä toisen erän lopussa. Musta osui toisessa erässä kerran ja Nakkisormet eivät kertaakaan. Heti kolmannen erän alkuun Edith Palosaari rouhi pallon Nakkisormien maaliin, mutta tämän jälkeen maalipaikkojen tuhlailu jatkui edelleen, osuttiin toki jo tolppaan ja kypärään! Hienon toisen ja kolmannen erän kruunasi E-tyttö Iida Aaltosen maali alakulmaan. Anna-Sofia Marttiin otti monia hienoja koppeja, torjuntoja kertyikin 36 kappaletta. Valmentajia lämmitti erityisesti hieno tason nosto ensimmäisestä erästä sekä esimerkillinen rohkea pelaaminen! Peli päättyi 3-6 Nakkisormien voittoon.