Kosken Dynamo oli parempi numeroin 10-3
Julkaistu: 05.12.2019 00.00

Pelicans SB:n miehet pelasivat eilen Kosken Dynamoa vastaan Hämeenkoskella. Ottelu päättyi Kosken Dynamon voittoon lukemin 10-3.

Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli tasan 1-1. Tuomas Harmaala teki Pelicans SB:n avausmaalin ajassa 16:02.

Toisessa erässä ajassa 21:38 Pelicans SB siirtyi 1-2 johtoon. Jonne Jonninen viimeisteli Niklas Koskisen syötöstä. Seuraavan Pelicans SB:n osuman teki Antti Mäkinen ajassa 24:38, syöttöpisteen osumaan nappasi Matti Viljanen. Tilanne tässä kohtaa 2-3 Pelicansille. Toisen erän loppu oli Pelicansin miesten kannalta murheellinen vastustajan tehdessä 4 maalia. Toinen erä päättyi 6-3 Kosken Dynamon komennuksessa.

Kolmannessa erässä Pelicans SB:n miehet eivät onnistuneet lyömään palloa enää verkkoon ja ottelu päättyi 10-3 kotijoukkueen voittoon.

Ottelun tarkemmat tilastot näet täältä.

Pelicansin miehillä on edessä vielä yksi kotiottelu ennen joulutaukoa. Ottelu pelataan perjantaina 13.12. klo 18:30 alkaen. Vastaan asettuu Hatsina Mikkelistä.