Miesten edustuksen tämän vuoden viimeinen ottelu päättyi 4-8 tappioon
Julkaistu: 17.12.2019 00.00

Perjantaina 13.12. miesten edustuksen vieraaksi saapui Hatsina Mikkelistä. Kovan taistelun jälkeen vuoden viimeisestä ottelusta jäi käteen tappio.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon ajassa 05:47. Maalintekijänä Matti Pitkänen, syöttäjänä Perttu Parviainen. Vieraat tasoittivat ottelun ajassa 11:59 ja siirtyivät johtoon erän loppu puolella ylivoimalla ajassa 17:37. Ensimmäiselle erätauolle mentiin tilanteessa 1-2.

Toinen erä ehti vanheta reilut pari minuuttia kun Jan-Erik Haula tasoitti ottelun 2-2 rangaistuslaukauksella. Hatsina siirtyi ylivoimalla uudelleen johtoon ylivoimalla ajassa 26:41, tilanne 2-3 Hatsinalle. Jan-Erik Haula tasoitti ottelun 3-3 pelin toisella rangaistuslaukauksella ajassa 27:25. Toisen erän viimeiset 12 minuuttia olivat kotijoukkueen kannalta murheelliset Hatsinan onnistuessa kolmesti. Toiselle erätauolle siirrytään tilanteessa 3-6.

Kolmannessa erässä Jukka-Pekka Lehtisuo onnistui lyömään pallon verkkoon Jesse Lönnqvistin syötöstä. Enempää ei kotijoukkueelle onnistumisia tullut. Ottelu päättyi tilanteessa 4-8. Torjunnat 16-24. Pelicans SB:n maalia vartioi Joona Ojala.

Ottelun tilastot löytyy täältä.

Miesten salibandyn 2-divisioonan Kaakkois-Suomen sarjataulukko ja tilastot löytyvät täältä.

Pelicans SB:n miesten edustuksen seuraava ottelu pelataan vieraissa PoNoVo II:sta vastaan 10.1. klo 18:30.
Seuraava kotiottelu on 17.1. klo 18:30 alkaen. Vastustajaksi saapuu SB Heinola.