Kerholaisten syyskausi huipentui lauantaina Lahti Energia-areenalla!
Julkaistu: 23.12.2019 00.00

Kerholaisten syyskausi huipentui lauantaina Lahti Energia-areenalla!

Pelicans Sb:n salibandykerholaiset päättivät hienon syyskauden turnauspelien merkeissä Lahti Energia-areenalla.

Hallilla riitti lauantaina (21.12.) menoa ja meininkiä, kun noin 300 innokasta Pelicans SB:n salibandykerholaista kokoontui yhteen syyskauden päätösturnauksen merkeissä.

Turnauspäivässä viiletti mukana Lahti Energia-areenan (7 kerhoa) sekä Ahtialan, Liipolan, Jalkarannan, Salpakankaan, Kalliolan ja Kukkasen koulujen kerhot.

Juniorit pelasivat lauantain aikana useita tiukkoja otteluita toisiaan vastaan. Ensimmäistä kertaa päästiin nauttimaan pelaamisesta pääareenalla. Hallissa raikasi jouluinen musiikki ja lasten suosikkibiisejä kokopäivän. Turnauksen päätteeksi kaikki kerhot julistettiin voittajiksi.

Mukana päivässä oli Team Sportia myymässä seura- ja salibandytuotteita. Seuran oma kioski tarjosi pelaajille virvokkeita ja pientä syötävää.

- Junioreilla näytti olevan hauskaa kentällä ja sen ulkopuolella. On mukavaa järjestää tällaisia tapahtumia junioreille, jotka ovat varmasti monelle kauden kohokohta. Tähän on hyvä päättää onnistunut syyskausi, iloitsi Pelicans Sb:n harrastevastaava Samuli Paalanen.

Säbäkerholaiset pääsevät pelaamaan turnauksen merkeissä jälleen keväällä!

Kuvia tulevaisuuden tähdistä ja turnauksen menosta löydät seuran Facebookista.

Seuran uusimmat