A-tytöille kaksi tappiota kotiturnauksesta
Julkaistu: 19.01.2020 00.00

A-tytöille kaksi tappiota kotiturnauksesta

Pelicans SB:n A-tyttöjen peli kulki tänään alavireisesti, sillä lahtelaisjoukkue hävisi kummatkin pelinsä sunnuntaina Lahden urheilukeskuksessa pelatussa salibandyn A-tyttöjen 1. divisioonaan turnauksessa. Raumalainen SalBa oli lahtelaisia parempi maalein 2–5 (0–0, 0–3, 2–2) ja sarjakärki, joensuulainen Josba/FB Factor voitti luvuin 9–1 (3–0, 2–0, 4–1).

”Ensimmäisessä pelissä oli ajoittain hyvää peliä. Ensimmäisessä ja toisessa saimme hyvän määrän maalipaikkoja, mutta viimeistely ei ollut riittävän hyvää. Lisäksi puolustuspelaamisessa teimme muutaman helpon virheen. Peliin valmistautuminen oli hyvää, mutta jännittiköhän tyttöjä katsomossa olleet poikaystävät ja sukulaiset”, A-tyttöjen valmentaja Petri Tuominen pohti.

A-tyttöjen 1-divisioona kiinnosti selvästi lahtelaisia, sillä Salpausselkähallin katsomo oli koko päivän ajan lähes täynnä.

”Toisesta pelistä tiesimme jo ennakkoon, että vastassa on sarjan paras joukkue. Meidän maalineduspuolustaminen ei ollut tänään hyvää. Sitä meidän pitää jatkossa harjoitella. Hyvää pelissä oli se, että pelaajat yrittivät koko peliajan, vaikka vastustaja teki käytännössä jo ensimmäisessä erässä pelin voiton kannalta riittävästi maaleja”, Tuominen toteaa.

Lahtelaisjoukkueen onnistujia olivat Joanna Hämäläinen, Iida Juures ja Inka Merisalo. Lahtelaisista pisteille pääsivät Nelli Salmio (2+0), Iida Juures (1+1), Salla Mäkinen (0+1). Maalivahti Sara-Sofia Rapo torjui ensimmäisessä pelissä 21 kertaa ja toisessa 9.

Pelicans on kahdestoista neljäntoista joukkueen sarjassa. A-tyttöjen sarjatilanteeseen voi tutustua Salibandyliiton sivuilta: https://salibandy.fi/tulokset/#/sarja/a-tyttojen-1-divisioona-1-divisioona-lohko-1/6180

A-tytöillä on jäljellä vielä kaksi turnausta eli neljä peliä. Seuraavan kerran lahtelaisjoukkue astuu peliasussa kaukaloon Hämeenlinnassa 9. helmikuuta. Kauden viimeisen turnauksensa lahtelaiset pelaavat Espoossa 7. maaliskuuta.

Seuran uusimmat