Tärkeät kaksi pistettä Oulusta tuliaisiksi
Julkaistu: 21.01.2020 00.00

Oulu on ollut meille nyt jo toisen kerran kiva ja hyvä paikka pelata. Lauantaiaamuna startattiin hyvillä mielin bussimatka kohti Oulua ja hotellia. Pelit olivat vasta sunnuntai-iltapäivällä, joten lepoon, tankkaukseen, ulkoiluun ja peleihin valmistautumiseen oli onneksi tällä kertaa hyvin aikaa. Matka ja valmistelut sujuivatkin mukavasti. Pientä haastetta keskittymiseemme aiheuttivat hotellissa ilmenneet levottomuudet illalla, mutta tyttömme onneksi ovat niin järkeviä jo, ettei niihin reagoitu sen kummemmin.

Aamupalan ja ulkoilun jälkeen startattiin Kempeleelle, Zemppi Areenalle. Muutama yllättävä sairastapaus, aiheutti hieman uusia pelijärjestelyitä ensimmäiseen peliin, mutta tällaistahan tämä urheilu on. Peliin lähdettiin kuitenkin innokkaina ja valmiina taistoon, vastustajana kova GrIFK Green. Ensimmäinen erä oli tytöiltämme loistavaa peliä. Voisi melkein sanoa, että koko kauden parasta peliä heti alkuun ja ensimmäiselle erätauolle mentiin lukemissa 0-0. Toisessa erässä vastustaja pääsi tekemään ottelun ensimmäisen maalin, muutaman kovan peliminuutin jälkeen, mutta pikakiitäjämme Jenni laukoi hienon tasoituksen, Lauran syötöstä, joten meillä ei ollut mitään hätää vielä. Toisen erän lopussa vastustaja pääsi kyllä vielä yllättämään ja toiselle erätauolle, lähdettiin lukemissa 2-1 vastustajan hyväksi. Kolmas erä jatkui kovalla taistolla, mutta erän heti alussa maaliverkkomme heilahti taas ja tilanne GrIFK:lle oli jo 3-1. Kolmannessa erässä meille tuli kaksi perättäistä 2 min jäähyä, hieman huolimattomuudestakin, mutta alivoimamme pelasi loistavaa peliä ja Kauniaisten työt eivät saaneet jäähyjen aikana maaleja aikaiseksi. Pelin lopussa vastustaja kuitenkin vielä yllätti kerran ja ottelu päättyi lopputulokseen 4-1, GrIFK:n voittoon.

Tunnin lepo- ja tankkaustauko, uudet pelisuunnitelmat ja uudet kokoonpanot ja täysillä toiseen peliin. Vastustajana isäntäjoukkue SS Rankat Ankat. Peli alkoi loistavasti vastustajajoukkueelle, heidän onnistuttua heti minuutin peliajan jälkeen yllättämään meidät ja maalitaululla oli samantien 1-0. Virheisiin ja hutilointiin ei ollut nyt yhtään varaa. Eihän me Ouluun tultu nollapisteitä hakemaan! Ensimmäisessä erässä maaleja ei enempää kummallekaan tullut, joten erätauolla Jounin loistavat neuvot olivat taas tarpeen. Toinen erä taisteltiin jäätävää peliä ilman maaleja, vaikka saatiin yksi ylivoimakin itsellemme, mutta vastustaja oli kova. Kolmas erä alkoi ja viisi minuuttia pelattu ja Emmi täräytti vihdoin maalin vastustajan verkkoon, Ilonan syöttäessä sisukkaalle taistelijattarellemme. Tilanne siis 1-0 meille ja huh, mikä ilo! Rankat Ankat saivat tämän jälkeen vielä jäähyn mailaan lyömisestä, mutta ylivoimamme ei pystynyt tätä tilaisuutta hyödyntämään. Tästä ehkä suivaantuneenakin, kapteenistomme Bea (syöttäjä) ja Jenni(maalintekijä) täräyttivät hienon ja tärkeän maalin meille, tilanteen ollessa 2-1 tämän jälkeen. Erän loppupuolella vastustajan aikalisä ja heidän tyhjä maalinsa ei heitä auttanut, vaan pikemminkin meitä, kun Jenni vielä viimeisteli lopputulokseksi hienon 3-1 meidän hyväksi.

Loistava fiilis ja suihkuun ja kotimatkalle. Ruoka maistui kaikille bussissa ja ruokatauolla, ja loppumatkakin sujui hymyssäsuin, tyttöjen lempimusan pauhatessa bussin perällä. Ison kiitoksen on ansainnut Anna-Sofia, maalivahtivahvistuksemme D-tytöistä. Hän pelasi upeat kaksi peliä ja valittiin kummassakin pelissä joukkueemme parhaaksi pelaajaksi. Kiitokset ansaitsee tietenkin myös Nenna, joka myöskin on tuttu vahvistus D-tytöistä. Kapteenimme Jenni, todisti myös nopeutensa ja taitonsa pelikentällä, joten haluamme myös erityismainita hänet näiden pelien jälkeen. Tietenkin kaikki pelikaanittaremme saivat taas upeita onnistumisia tälläkin kertaa. Iso kiitos järjestäjille, vastustajille, kannustajille ja sponsoreillemme!

Seuraavat pelimme pelaammekin sitten 8.2.Sport Garden Turussa. Olemme sarjataulukossa kuudennella sijalla, pisteitä meillä on 11. Tilanne on erittäin jännittävä ja kutkuttava, sillä samalla pistemäärällä on neljä joukkuetta ko. sarjataulukossa. Jokainen piste on elintärkeä ja tämä mielessä jatkamme tiukkoja harjoituksia ja pidämme itsestämme hyvää huolta, ettei flunssat ja muut pöpöt joukkueeseemme iskisi. Ilolla mennään :)