D1 pojat haki täydet 4 pistettä mukaan Kuusankoskelta
Julkaistu: 15.02.2020 00.00

Lauantaina pelattiin D1 poikien ylempää jatkosarjaa Kuusankoskella. Vastaan tuli kotijoukkue Sudet Sb ja Welhot musta Kuopiosta. Pelicans pojat ottivat pisteet mukaan, voitot molemmista peleistä.

Päivän ensimmäinen ottelu oli kotijoukkue Sudet Sb:tä vastaan. Ottelu alkoi jo 26 sekunnin kohdalla vastustajan tehdessä ensimmäisen maalin. Tämä kuitenkin jäi vastustajan viimeiseksi kun Pelicans pojat aloittivat maalinteon 10 minuutin kohdalla. Erätauolle mentiin 3-1 johtoasemissa. Toinen erä oli täysin maaliton. Kolmannessa erässä poikien koneisto lämpeni lopullisesti ja loppulukemiksi hienot 8-2 Pelicanssin hyväksi.

Toinen ottelu oli Welhoja vastaan. Ensimmäinen erä oli vähä maalinen. Vastustajan maali oli ainoa mitä nähtiin. Toisessa erässä Pelicans teki kymmenen minuutin sisään 4 maalia. Vastustaja kuitenkin kiristi tahtia ja kiri jo maalin päähän. Kolmannessa erässä vielä kaksi maalia vastustajan verkkoon ja loppulukemiksi 6-3.

”Päivän peleistä vois tehdä seuraavan yhteenvedon. Ekassa matsissa vastassa Sudet ja valmistautuminen piti olla kohdallaan kun päästiin ottamaan tarvittavat pallolliset lämmötkin mutta alku oli tahmeeta sinne ekan erän puoleen väliin. Sitten alkoi uudet kentälliset saamaan tuntumaa toisiinsa ja lukemat 3-1 erätauolle. Toisessa erässä saatiin myös paikkoja ja siinä myös vastustaja löysi parhaan vireensä aiheuttamalla muutamassa vaihdossa painostuksen meidän päähän. 3 erässä saatiin taas tulostakin aikaan ja lopulta ansaitusti 8-2 voitto.
Tokassa pelissä vastaan tuli Welhot joka aloitti pelin pallonhallinnalla ja vei erän nimiinsä 1-0. Sitten toiseen erään tultiin itse huomattavasti valmiinpana ja 4 maalia kymmeneen minuuttiin. Kaksinkamppailuissa näytettiin hyvää asennetta mutta welhot teki erän 2 viimeistä maalia ja viimeseen erään lähdettiin 1 maalin johtoasemassa. Kaikki oli vielä täysin auki. 3 erässä pystyttiin pitämään oma pää puhtaana ja 2 lisämaalia tehtiin itse joten voitto lukemin 6-3. Päivän saaliina 4 pistettä ja samalla varmistettiin paikka loppuhuipentumaan jo tässä vaiheessa kautta. Lopuissa sarjan 4 pelissä tavoite on saada peli sille tasolle että finaaliturnauksessa on edellytykset pärjätä, jotta tämä olisi mahdollista niin maanantaina kaivetaan taas työhaalarit esiin ja haetaan treeneissä hikeä pintaan!” Kertoo vastuuvalmentaja Petri Kaurinki.

Täydet 4 pistettä lähti mukaan ja paikka alueloppuhuipentumaan on jo poikien osalta varma. Tiedossa kuitenkin vielä kovia pelejä joita ei lähdetä häviämään. 15.3 Joensuussa vastaan tulee sarjakärki Leba/Josba ja PoNoVo07 sekä 21.3 kotiturnauksessa BB-88 ja Voima turbiinit.

Koko kauden joukkueen mukana on kiertänyt erittäin aktiivinen ja äänekäs ylimääräinen kenttäpelaaja. Turkoosi väriltään. Jonka päätehtäviin kuuluu kuskata, kustantaa ja kannustaa. Vanhemmista koostuva katsomon kuuluvin kannattajaryhmä. Joka kannustaa omiaan myötä ja vastämäessä. Kiitokset vanhemmille. Jatketaan samaan malliin.