Naisten edustus jäi pisteittä runkosarjan viimeisissä peleissä
Julkaistu: 18.02.2020 00.00

Ystävänpäivän ottelussa 14.2. naiset saivat vieraakseen Kooveen Tampereelta. Ottelun ensimmäistä maalia saatiin odottaa ensimmäisen erän loppu minuuteille asti. Ajassa 17:22 Koovee onnistui lyömään pallon Emmi Pölösen selän taakse siirtyen 0-1 johtoon.

Toista erää oli pelattu vajaa yhdeksän minuuttia kun Koovee onnistui toistamiseen lyömään pallon verkkoon, tilanne 0-2. Pelsuttaret pääsivät rokottamaan ylivoimalla ajassa 30:46, maalintekijä Kati Kutisaar ja syöttäjänä Edith Pärnik. Seuraava onnistuja oli Jenna Kangas, joka löi tasoituksen ajassa 35:28 Milla Murtomäen syötöstä. Toiselle erätauolle siirryttiin tilanteessa 2-2. Emmi Pölösellä 20 torjuntaa kahden erän jälkeen!

Kolmannessa erässä ajassa 44:44 Pelsuttaret onnistuivat siirtymään 3-2 johtoon Jenna Kankaan tehdessä illan toisen maalinsa ja Milla Murtomäen napatessa illan toisen syöttöpisteensä. Johtomaalin jälkeiset minuutit olivat murheelliset kun Koovee löi pallon verkkoon kolmesti kolmen minuutin aikana. Ajassa 47:49 tilanne 3-5 ja Pelsuttaret ottivat aikalisän. Kolmannen erän loppu puolella Pelicans ei enää onnistunut maalinteossa ja Koovee teki vielä kaksi maalia. Ottelu päättyi lukemiin 3-7. Maalivahtien torjunnat Pelicans SB:n Emmi Pölönen yht. 33 torjuntaa ja Kooveen Anette Knuutinen 10.

Ottelun tarkemmat tilastot löytyvät täältä.

Naisilla seuraava kotiottelu oli heti sunnuntaina 16.2. EräViikinkejä vastaan.

Ottelun ensimmäisen erän jälkimmäinen kymmenen minuuttia oli vierailta murskaavaa. EräViikingit onnistuivat maalinteossa 6 kertaa! Erätauolle siirryttiin tilanteessa 0-6. Emmi Pölönen ehti pallon tielle 13 kertaa ensimmäisessä erässä.

Toisessa erässä ajassa 25:18 EräViikingit saavat 5 minuutin rangaistuksen huitomisesta, jonka aikana Pelsuttaret saavat avattua maalitilinsä. Ajassa 29:16 Edith Pärnik onnistuu maalinteossa ja syöttäjänä Kaie Sinor. Tilanne 1-6 toisen erän päättyessä. Pölöselle torjuntoja 12 kpl toisessa erässä.

Kolmannen erän aikana Pelsuttaret onnistuivat kaventamaan vielä yhdellä maalilla ajassa 47:48 maalintekijä Roosa Jokinen ja syöttäjä Milla Murtomäki. Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja loppu lukemat 2-6. Ottelussa kertyi Pölöselle yhteensä 35 torjuntaa.

Ottelun tarkemmat tilastot löytyy täältä.

Ottelun maalikooste löytyy alta tai tästä.