C-tytöt pelasi itsensä kevään Playoffeihin!
Julkaistu: 08.03.2020 00.00

C-tytöt pelasivat tänään runkosarjan viimeiset ottelunsa Kauniaisten palloiluhallissa. Päivän ensimmäisessä ottelussa sarjakärki Classic näytti päivän pelikuntonsa jo kahden ensimmäisen erän aikana, kun erittäin hyvin liikkunut vastustajamme vei ottelun lukemin 5-0 (2-0, 3-0, 0-0).

Toiseen otteluun lähdettiin hakemaan revanssia NST:sta. Jännittävän ottelun päätteeksi turkooseille kotiintuomisina 3-0 voitto (0-1, 0-2, 0-0) ja tärkeät 2 pistettä. Ensimmäisen erän maalin teki Laura, Ilonan syötöstä. Toisen erän maalit nakutti ensin Emma, sitten Bea, Emman syötöstä. Kiitokset myös D-tyttöjen lainapelaajillemme hyökkääjä Nennalle ja maalivahti Anna-Sofialle!

Kauniaisista lähdettäessä olimme sm-runkosarjan neljänsiä, joten lopullista sijoitusta jouduttiin jännittämään päivän viimeisiin otteluihin saakka.

SBS Wirmo/Maskun voitettua päivän viimeisessä ottelussaan PSS:n 3-2, nousi se Pelicansien kanssa tasapisteisiin ja nappasi keskinäisten otteluiden paremman maalieron turvin runkosarjan neljännen sijan.

Runkosarjan viidentenä jäämme jännittämään puolivälierien vastustajaamme, joka on joko NST tai Wirmo/Masku. Pelit jatkuu ja kevään jännittävimmät ottelut alkaa vieraissa 21. tai 22.3.!

Nappaa myös seurantaan C-tyttöjen Insta: @pelicanssb_ctytot #salibandy #tyttösäbä #floorball #tsemppiätytöt #meidänjoukkueon #turkoosikevät