Miesten kauden viimeinen kotiottelu päättyi tappioon
Julkaistu: 11.03.2020 00.00

Pelicans SB:n miesten edustusjoukkue sai kauden viimeiseen kotiotteluun perjantaina 6.3. vieraakseen Kosken Dynamon.

Ottelun ensimmäisessä erässä vierasjoukkue karkasi jo 0-4 johtoon.

Toisen erän alussa tilanne oli jo 0-5 kunnes Jan-Erik Haula onnistui avaamaan Pelicansin maalitilin ottelussa ajassa 25:22 Ali Siveniuksen syötöstä. Valitettavasti vastustaja iski pallon verkkoon vielä kaksi kertaa ottelun toisen erän aikana ja erä päättyi tilanteeseen 1-7.

Kosken Dynamo lisäsi johtoaan kolmannen erän alussa, tilanne 1-8. Ajassa 42:51 Carlos Abad onnistui maalinteossa ja teki kauden ensimmäisen maalinsa, tilanne 2-8. Vierasjoukkue iski ottelussa vielä yhden maalin ja kotijoukkueen Timo Kahila yhden Jaro Pietiläisen syötöstä. Ottelu päättyi lukemiin 3-9. Maalivahti Niklas Aartolahti keräsi ottelussa 16 torjuntaa.

Miehet pelaavat kauden viimeisen ottelunsa perjantaina 13.3. Mikkelissä Hatsinaa vastaan.