Kiitos kaudesta
NaisetJulkaistu: 15.04.2024 15.43

Kiitos kaudesta

Loistava joukkue pelasi kahta sarjaa ( T21 SM -sarja ja naisten suomisarja) sekä syksyllä niiden lisäksi vielä menestyksekkäästi naisten Suomen cuppia.

Sijoitukset:
T21 SM-sarja: Sijoitus ylemmässä jatkosarjassa 4. Pudotuspeleissä jäimme ensimmäiseen vaiheeseen.
Naisten Suomisarja: Pääsimme loppusarjavaiheeseen, mutta sijoituimme lohkossa 3. sijalle, joten pelit eivät jatkuneet sen pidemmälle.
Naisten Suomen Cup: Pääsimme kolmannelle kierrokselle eli 16 parhaan joukkoon.
Harjoituksia kauden aikana ollut 135kpl ja otteluita 45 joissa maaleja on tehty 164kpl.

Nyt on aika siirtää katseet seuraavaan kauteen. Ennen sitä kuitenkin nautimme Naisten U19 MM -kotikisoista, jossa pelaa joukkueestamme Jenni Leppänen ja Bea Taipale.

Valmentaja Markus Rasanen kommentit kaudesta:
Suuri kiitos hienolle joukkueelle, mahtaville persoonille jotka heittäytyivät lajille ja antoi itsestään paljon irti !
Saatiin kokonaisuudessa hyvä startti "uuteen" urheilulliseen alkuun. Sillai ollaan tyytyväisiä. Yksilö kehitys oli isosti plussalla .
Saatiin 4pelaajaa liiga ympöröihin ja pelaavaan kokoonpanoon. 2 pelaajaa u19 kotikisoihin.
Oman seuran pelaaja polku ja sen kehitys eteenpäin.
T21 sarjassa alku tavoite saatiin täytettyä ylemmän sarjan myöten. Lisäksi pleijari tavoite täyttyi komeasti. Nälkä kasvoi niin kuin pitikin ja lähdettiin mitalia hakemaan ja siinä tietysti ei onnistuttu, siihen taas ollaan pettyneitä!
Ollaan kuitenkin tyytyväisiä, että pelaajat pystyivät nousemaan tasolle missä pystyttiin illasta toiseen pelaamaan ylemmän sarjan vaatimusten mukaisesti ja kamppailemaan tasavahvasti kärki seurojen kanssa.
Naisten peleissä onnistuttiin syyskaudella erinomaisesti ja Suomen cup menestys oli varmaan yksi kaikkien aikojen pisin taival seura historiassa.
Pikkasen jäätiin lopulta tavoitteista ja osin tietysti vaikutti kun osa pelaajista olivat liigan käytössä.
Parannettavaa jäi monessakin asiassa ja valmennus on ne "analysoinut " ja pyritään myös virheitä vähentämään ja toimintaa tehostamaan.
Tärkein asia kuiteskin oli, että urheilullisesti saatiin yksilö kehitys eteenpäin isosti. Valmennukselle se on isoin "voitto" ja "mitali"
Toivotaan että tulevaisuudessa Taso ja pelaaja leveys riittää korkeammalle.
Kiitos kaikille matkassa olleille!
Toivotaan että nälkää jäi ja oltaisiin valmiita panostamaan tulevaan

T21-joukkueen kapteeni Jenni Leppänen kommentoi päättynyttä kautta seuraavasti:
Alkukausi lähti käyntiin hyvin. Ensimmäinen tavoite kaudeltakin täyttyi, kun pääsimme ylempään jatkosarjaan ja siitä oltiin tosi tyytyväisiä. Meidän peli kehittyi kauden aikana paljon ja siitä palkinnoksi neljäs sija runkosarjasta sekä samalla saatiin kotietu. Siihen oltiin kyllä tosi tyytyväisiä ja lähdettiin hyvällä fiiliksellä kohti pleijareita tavoitteet korkeina. Pelit kuitenkin päättyi heti ensimmäisessä kahdessa pelissä, kun PSS oli kummallakin kerralla parempi. Tavoitteet oli meillä korkeammalla ja tämän takia jäi kaudesta pettynyt fiilis. Mutta jatkamme pää pystyssä tulevia haasteita kohti.

Artikkelikuvat: Tomi Saarivirta tomin_urheilukuvat https://www.instagram.com/tomin_urheilukuvat