C-tytöt Loisto Cupissa, Turussa
12.8.2019 16:38 Uutisointi / C-Tytöt (2005-06)

Tytöt ja valmentajamme Jouni Kivinen Turun Loisto Cupissa

C-tytöt pelasivat loistavasti Turussa viikonloppuna, sijoittautuen kuudenneksi, maan 12 parhaan joukkueen joukosta. Pelit olivat tiukkoja ja antoivat paljon, sekä tietenkin tytöille, mutta varsinkin valmentajille, jotka hamuavat tietoa tasostamme. Päätavoitteemme kuitenkin on SM-sarja, johon karsinnat ovat jo muutaman viikon päästä.

Pientä jännitystä turnaukseen toi jo valmisteluvaiheessa joukkueemme maalivahtien poisjääminen terveydellisistä syistä. Mutta onneksemme saimme lainaksi Wirmo-Maskusta Anni Toivosen, joka pelasi upean turnauksen maalissamme. Kiitos siitä vielä Annille!

Lauantaina pelasimme ensimmäisenä pelin SS Rankkoja Ankkoja vastaan, lopputuloksena 2-1 voitto meille. Tästä innokkaina ruokailun kautta pelihallin vaihtoon ja valmistautumiseen seuraavaan peliin.

Toisessa pelissä vastustajaksemme saimme O2 Jyväskylän ja tämän pelin voitimme 5-0. Tytöt pääsivät hieman kokeilemaan erilaisia pelistrategioita ja sivusta seurannutkin huomasi peli-ilon ja rentouden joka tytön pelaamisessa. Jokainen tyttö onnistui omalta osaltaan pelissä ja se loi hyvää henkeä entisestään koko joukkueelle.

Viimeinen peli, pienen odotuksen jälkeen, olikin sitten päivän tiukin matsi, NST vastuksena. Tämän pelin voiton vei NST 2-1 tuloksella. Peli oli viime minuutille asti tasoissa, mutta pieni herpaantuminen ja vanha tuttumme veti upean vedon, upottaen sen maalin yläkulmasta sisään.

Tiukan päivän päätteeksi siirryimme väsyneinä mutta onnellisina hotellille tankkaamaan illallista, viettämään iltaa yhdessä ja nukkumaan. Lepo teki hyvää jokaiselle.

Sunnuntai aamuna aikainen herätys ja startti Areenalle, valmistautumaan päivän ensimmäiseen peliin, vastustajana PSS. Pelikaanittaremme pelasivat todella hyvän ja taidokkaan pelin, salibandyä parhaimmillaan. Syöttöpeli oli hienoa ja pelitilanteiden rauhoittaminen, oli juuri sitä mitä valmennus on tytöiltämme toivonut. Lopputulos pelin lopussa 1-1, mutta hävisimme lopulta pelin rankkarikisassa, vastustajan upottaessa kaksi maalia sisään.

Toisessa pelissä saimmekin sitten taas SS Rankat Ankat vastustajiksemme ja voitimme pelin jälleen 3-1. Ja hyvillä mielin lähdimme viimeiseen peliin, taistelemaan jälleen NST:tä vastaan. Jalat painoivat jo kovasti jokaisella pelaajalla ja sen näki jo heti pelin alkuminuuteilla. NST sai tehtyä kaksi maalia heti alkuun, mutta upeasti tyttömme tahkoivat pelitilanteen tasan 2-2. Lopputulos tälle pelille päättyi kuitenkin NST:n hyväksi, jälleen kerran. Loppuminuuteilla heillä riitti paukkuja vielä kahteen maaliin, joten hävisimme matsin 4-2.

Loisto Cup 2019 oli kuitenkin erittäin onnistunut turnaus tytöiltämme ja valmentaja kehuikin tyttöjämme loppupalaverissa. Kaikille jäi hyvä mieli Turun peleistä ja iloisin mielin lähdimme bussimatkalle kotia kohti. Kiitos järjestäjät, vastustajat ja kaikki mukana olleet :)


   
Lisää uutisia
C1-Pojat (2004)
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829