23
TAM
13.15
P8 (2014), Lähiliiga P8-turnaukset 2021-2022

Pelicans - JäppäräT10 keltainen  10 - 1

Heinolan kirkonkylän liikuntahalli

P8-joukkueen vuoden ensimmäinen Päijät-Hämeen Lähiliigaturnaus sujui ihan mallikkaasti Heinolassa

Pelicans SB P8-joukkue jatkoi taivaltaan P8-joukkueiden Päijät-Hämeen Lähiliigassa, kun pojat olivat mukana Heinolassa järjestetyssä turnauksessa. Mukana oltiin kahdella joukkueella, ja tällä kertaa, koronarajoituksien vuoksi, kumpikin joukkue pelasi omana joukkueenaan, eikä pelaajia vaihdettu joukkueissa ristiin, kuten aiemmissa turnauksissa on tehty. Pojat saivat joka tapauksessa yhteensä kahdeksan ottelua, eli molemmat joukkueet pelasivat siis neljä ottelua turnaukseen ilmoittautuneita joukkueita vastaan. Molemmat joukkueet saalistivat myös ottelustaan kaksi voittoa ja kahdessa ottelussa voitto karkasi vastustajalle. Näin molempien joukkueiden voittoprosentti oli tasan 50 prosenttia. Tästä onkin hyvä jatkaa kohti kotiturnausta, joka onkin jo 13.2. sunnuntaina Lahden Suurhallilla.

Pelicans SB P8 -1. joukkue aloitti turnauksen aamupäivällä JäppäräT10 oranssia vastaan voitokkaasti, kun tulostaululla seisoi ottelun jälkeen 4–1 lukemat. Toisessa ottelussa tuli kuitenkin tilastotappio, kun turnausisäntä, SB Heinola musta, nappasi vastaavasti voiton 4–1 lukemin. 1. joukkueen kolmas ottelu oli tuttua vastustajaa vastaan, LASB jr joukkuetta vastaan, jota vastaan pojat pelasivat jo viime syksynä ensimmäisen harkkapelinsäkin. LASB nappasi lopulta voiton tiukan taistelun jälkeen 5–2 numeroin. 1. joukkueen viimeinen ottelu Heinolassa oli JäppäräT10 keltainen joukkuetta vastaan. Edellisen ottelun tappiosta sisuuntuneena, pojat nappasivatkin voiton Jäppärästä 5–4 lukemin. Tämän jälkeen 1. joukkue poistui turnauksesta ja 2. joukkue tuli jatkamaan pelejä Pelicansin paidoissa.

2. joukkue koki heti ensimmäisessä ottelussaan karvaan tappion, kun isäntäjoukkue SB Heinola musta joukkue vei pidemmän korren niukasti 3–2 lukemin. Myös toisessa ottelussa tuli kohtuullisen kylmää kyytiä, kun Heinolan toinen joukkue, SB Heinola valkoinen, murskasi pojat 11–1 lukemin. Vaikka taululle tuli aika murskaavat numerot, eivät poikien päät painuneet alas, vaan seuraavasta ottelustaan pojat ottivat vuorostaan komean 10-1 voiton JäppäräT10 keltainen joukkueesta. Turnaus ja pelit ovat aina kiva päättää voittoon, ja näin kävikin, kun pojat nappasivat vielä turnauksen viimeisestä ottelustaan voiton Jenga Team Karhut joukkueesta 5–2 lukemin. Paljon opittiin taas uutta. Tappiostakin voi oppia ja kasvaa, mutta mukana oli toki myös hienoja ja komeita voittoja. Peli on kuitenkin pääasia, ja tärkeintä on, että kaikilla on kivaa!


Tilastot

10 - 1

JäppäräT10 keltainen
10 - 1 - -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista