13
HEL
10.30
P8 (2014), Lähiliiga P8-turnaukset 2021-2022

Pelicans - Jenga Team Karhut  10 - 0

Lahti, suurhalli/Salpausselkä Halli

Kotiturnaus meni nappiin ja vieraatkin tykkäsi

Pelicans SB:n P8-joukkue toimi turnausisäntänä, kun P8-joukkueiden Päijät-Hämeen Lähiliigan vuoden toinen turnaus pelattiin Lahden suurhallin Salpausselkä Hallissa. Mukaan oli ilmoittautunut yhteensä 11 joukkuetta. Pelicans SB:n P8-joukkueella oli kaksi eri peliryhmää, joiden kokonaissaldo turnauksesta oli lopulta yhteensä viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja vain yksi tappio. Joten voisi sanoa, että hyvin meni.

Ensimmäinen voitto tuli heti ensimmäisessä ottelussa, kun LASB jr. kaatui 7-2 lukemin. Samaan aikaan toinen peliryhmä murskasi vastaavasti Jenga Team Karhut 10-0 lukemin. Toisella kierroksella toinen peliryhmä jatkoi voittokulkuaan, voittaen JäppäräT10 oranssi -joukkueen selvästi 7-0 lukemin.

Toinen peliryhmä koki kuitenkin ensimmäisen tappions, kun SB Heinola musta -joukkue oli parempi 2-6 lukemin. Kolmannella kierroksella ensimmäinen peliryhmä voitti jälleen, kun SB Heinola valkoinen kaadettiin 5-2 lukemin. Myös toinen peliryhmä pääsi taas voiton makuun, kun se voitti vastaavasti toisella pelikentällä JäppäräT10 oranssi -joukkueen 9-0 lukemin. Turnauksen viimeisen kierroksen pelit meni tasan vastustajien kanssa. Ensimmäinen peliryhmä pelasi 5-5 tasalukemat Imatran Voiman kanssa ja toinen peliryhmä vastaavasti 4-4 tasalukemat Lappeenrannan SaiPan kanssa.

Turnaus oli siinäkin mielessä enemmän kuin onnistunut, kun ottaa huomioon, että joukkue järjesti nyt vasta ensimmäistä kertaa kotiturnauksen. Kahvilasta myytiin kaikki tuotteet loppuun, tunnelma oli erinomainen, kaikki sujui suunnitelmien mukaan ja kaikki turnaukseen osallistuneet antoivat pelkästään positiivista palautetta. Tästä onkin hyvä jatkaa kohti kevättä ja ensi vuonna voimme hyvillä mielin taas toimia turnausisäntänä, varsinkin, kun homma on nyt jo tuttua.






Tilastot

10 - 0

Jenga Team Karhut
10 - 0 - -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista