11
JOU
11.40
P9 (2014), Säpäkipinä, P9, Kaakkois-Suomi, lohko 1

Pelicans turkoosi - Jymy  17 - 2

Heinolan kirkonkylän liikuntahalli

P9 pojat iskivät Heinolan turnauksessa murskalukemat

Pelicans SB P9-joukkue pelasi kauden kolmannen turnauksensa 11.12.2022 Heinolan kirkonkylän liikuntahallissa pelatussa P9-ikäryhmän Kaakkois-Suomen Säbäkipinä turnauksessa. Meiltä oli jälleen mukana kaksi joukkuetta, turkoosi ja musta -joukkueet. Homma meni jälleen paremmin kuin hyvin. Pojat voittivat viisi ottelua kuudesta pelaamastaan ottelustaan, ja osassa tuli aikamoiset murskalukemat.

Pelicans SB turkoosi aloitti tällä kertaa ottelut ensimmäisenä ja joukkue pelasi ensimmäisen ottelunsa Nurmon Jymyä vastaan. Jymyn joukkue oli kärsinyt sairasteluista ja oli varsin kapealla rosterilla liikkeellä. Tämä näkyi selvästi ottelussa ja lopputuloksessa. Toisaalta meidän poikien puolesta pitää sanoa, että poikien pelit ovat parantuneet systemaattisesti kauden aikana ja oma peli on löytynyt hyvin. Meidän pojat ottivatkin varsin selvän voiton Jymystä 172 lukemin. Seuraavassa ottelussa vastaan asteli turnausisäntä, SB Heinola valkoinen joukkue. Poikien hyvä meno jatkui edelleen, ja Heinola kaatui komeasti 113 lukemin. Kolmannessa ja viimeisessä ottelussaan pojat ottivat vielä mittaa Sysmän Bandy Boys 88 (BB-88) joukkueesta. Eikä sysmäläisistäkään ollut pojille vastusta. Pojat voittivat ottelun jälleen selvästi 411 lukemin.

Pelicans SB musta aloitti niin ikään omat ottelunsa väkevästi, kun se otti selvän voiton Mäntyharjun Virkistyksestä (MäVi) 315 lukemin. Toisessa ottelussaan vastaan asteli tämän kauden haastavin vastustaja, Lappeenrannan Saimaan Pallon (SaiPa) keltainen joukkue. SaiPalla on tällä hetkellä laadukkaat joukkueet kasassa ja se onkin haastavin vastustaja myös pojille juuri tällä hetkellä. Pojat pelasivat erittäin tiukan ja hyvän taistelun SaiPaa vastaan, mutta voitto karkasi aivan ottelun loppumetreillä lappeenrantalaisille 109 lukemin. Kaikki kunnia SaiPalle, jolla on tosiaan hyvä nippu tällä kaudella. Toisaalta pojat saivat hyvän ottelun, vaikka voittoa ei tullutkaan. Fakta on, että tiukat pelit kehittävät paljon enemmän kuin niin sanotusti liian helpot vastustajat. Joten hyvä peli meidän pojilta joka tapauksessa. Musta pelasi viimeisen ottelunsa turnausisännän, SB Heinola musta joukkuetta vastaan. Tässä pojat palasivat jälleen voittojen tielle ja ottivat selvän voiton 511 lukemin.

Vuoden neljäs ja samalla viimeinen turnaus pelataan 18.11. sunnuntaina Lappeenrannassa, jossa turnausisäntänä toimii siis SaiPa. Tänne lähdemmekin isolla linja-autolla, joten pojille tarjotaan kunnon turnausreissua, josta kaikki tuntuvat olevan myös erityisen innoissaan.




Tilastot

17 - 2

Jymy
17 - 2 - -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista