22
TAM
11.00
P9 (2014), Säpäkipinä, P9, Kaakkois-Suomi, lohko 1

Pelicans musta - LASB Jr  12 - 2

Salpausselkähalli

P9-pojat avasi kevätkauden kotiturnauksella - ja hyvin meni jälleen

Kevätkausi avattiin räväkästi Pelicans SB P9-joukkueen kotiturnauksella Kaakkois-Suomen Säbäkipinä sarjassa Lahden Suurhallin Salpausselkähallilla. Meiltä oli jälleen mukana kaksi joukkuetta, musta ja turkoosi. Molemmilla joukkueilla oli turnauksessa kolme ottelua, joista musta voitti kaikki kolme otteluaan ja turkoosi kaksi, häviten niukasti vain yhden ottensa.

Ensimmäisenä tosi toimiin pääsi Pelicans SB musta -joukkue, joka pelasi turnauksen ensimmäisessä ottelussaan LASB Jr -joukkuetta vastaan. Ensimmäisen erän alku oli vielä suhteellisen tasaista vääntöä, mutta pojat lisäsivät pikkuhiljaa vauhtia, joka tuotti myös paljon maalipaikkoja vastustajan päässä. Toisessa erässä maalipaikat alkoivat myös tuottaa tulosta, ja pojat veivät varsin selvästi, 12–2 lukemin voiton. Seuraavassa ottelussa vastaan asteli vuorostaan Jenga Team Predators joukkue. Tässä oli jo paljon tasaisempaa taistelua voitosta, mutta tästäkin meidän pojat kairasivat lopulta voiton 7–10 lukemin. Musta joukkue päätti oman urakansa Taipalsaaren Kisaa (TaiKi) vastaan. Tällä kertaa TaiKi haastoi ennakkoluulottomasta meidän pojat. Ottelu olikin erittäin jännittävä ja tiukka aina loppusekunteille saakka. Tästäkin lopulta kuitenkin voitto meille 7–6 lukemin tiukan taistelun jälkeen. TaiKi:lle kuitenkin hatunnosto hyvästä asenteesta ja kovasta vastuksesta.

Pelicans SB turkoosi -joukkue avasi turnauksensa SaiPa musta -joukkuetta vastaan. Lappeenrantalaiset ovat olleet tiukka vastustaja meidän pojillemme tällä kaudella, ja nytkin ottelu oli äärimmäisen jännittävä. SaiPa oli jo hetken menossa voittoon kahden maalin karkumatkallaan, mutta meidän poikamme eivät antaneet periksi. Pojat tasoittivat viimeisen erän loppupuolella puntit tasan hyvällä pelillään, ja aivan ottelun viime hetkillä, iskivät vielä voittomaalin, vieden voiton lopulta 11–10 lukemin. Toisessa ottelussa vastaan tuli Bandy Boys -88 (BB-88), jonka pojat ovat voittaneet tällä kaudella joka kerta aiemmin. Niinpä meidän pojat lähtivät otteluunsa todennäköisesti hiukan väärällä asenteella ja olettivat, että ottelu on voitettu, ennekuin se edes ehti alkaakaan. Sen vuoksi keskittymisessä ja terävyydessä olikin "hiukan" parantamisen varaa. BB-88 pelasi kuitenkin hyvällä taisteluilmeellä, ja se veikin lopulta voiton 7–9 lukemin. Kaikki kunnia BB-88:lle, joka todellakin ansaitsi voittonsa. Samalla hyvä muistutus meidän pojillemme, että ketään vastustajaa ei pidä aliarvioida, vaan kunnioittaa. Välillä pitää myös hävitä, mennäkseen eteenpäin ja oppiakseen asioita. Turkoosin ja samalla koko turnauksen viimeinen ottelu käytiin SaiPa keltainen -joukkuetta vastaan. Tappio BB-88 otti pojille koville, mutta hetken harmittelun jälkeen, pojat tulivat vieläkin sisuuntuneempana kentälle, ja nyt peli-ilmekin näytti taas paljon paremmalta, kuin edellisessä ottelussa. Näin turnaus päättyi voitonjuhliin, kun lappeenrantalaiset kaatuivat 7–10 lukemin.

Tästä on siis hyvä jatkaa kautta, joka jatkuukin seuraavaksi Heinolassa, 12.2. pelattavassa turnauksessa.

Tilastot

12 - 2

LASB Jr
12 - 2 - -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista