12
HEL
11.00
P9 (2014), Säpäkipinä, P9, Kaakkois-Suomi, lohko 1

Pelicans musta - SB Heinola harmaa  8 - 3

Heinolan kirkonkylän liikuntahalli

Pojat putsasivat Heinolan turnauksessa pöydän - kaikista otteluista tuli voitot

Pelicans SB P9-joukkue pelasi kevätkauden toisen turnauksensa 12.2.2023 Heinolan kirkonkylän liikuntahallissa pelatussa P9-ikäryhmän Kaakkois-Suomen Säbäkipinä turnauksessa. Turnausisäntä oli siis tällä kertaa SB Heinola. Meiltä oli jälleen mukana kaksi joukkuetta, turkoosi ja musta -joukkueet. Pojilla oli yhteensä kuusi ottelua, ja kaikista tuli komeat voitot.

Tällä kertaa molemmat joukkueet pääsivätkin aloittamaan ottelunsa samaan aikaan, kun Musta pelasi ykköskentällä ja Turkoosi kakkoskentällä. Musta kohtasi ensimmäisessä ottelussaan kotijoukkue SB Heinola harmaan, josta tuli heti voitto 8‐3 lukemin. Turkoosi pelasi vastaavasti toisella kentällä Nurmon Jymyä vastaan, josta tuli niin ikään voitto tiukan taistelun jälkeen 9‐11 lukemin.

Tämän jälkeen Turkoosi pääsi hetkeksi huilaamaan ja Musta pelasi seuraavaksi Bandy Boys -88:a (BB-88) vastaan. Edellisessä turnauksessa (kotiturnauksemme Lahdessa), BB-88 oli päässyt yllättämään pojat, kun otteluun lähdettiin vähän "takki auki". Tällä kertaa asenne oli kohdillaan alusta lähtien ja vaikka ottelu oli jälleen tiukkaa taistelua, vei meidän pojat pidemmän korren 2‐5 lukemin.

Voitokkaan ottelunsa jälkeen, Musta pääsi vuorostaan hetkeksi huilaamaan ja Turkoosi hyppäsi lauteille. Turkoosikin pääsi seuraavaksi pelaamaan kotijoukkuetta, SB Heinola harmaata vastaan, jonka Musta oli jo kohdannut turnauksen ensimmäisessä ottelussaan. Tästäkin ottelusta voitto, tosin hyvän väännön jälkeen, 16‐13 lukemin. Maaleja siis mätettiin urakalla puoli ja toisin, mutta meidän pojat veivät pidemmän korren kolmen maalin erossa. Kaikki kunnia kuitenkin heinolalaisille, jotka antoivat hyvän vastuksen meidän pojillemme.

Pelicans Musta pelasi kolmannen ottelunsa Nurmon Jymyä vastaan, jonka Turkoosi oli jo voittanut turnauksen ensimmäisessä ottelussaan. Tästäkin hieno voitto 12‐9 lukemin. Tosin Jymyllekin täytyy nostaa hattua. Joukkueesta yli puolet pelaajista oli kaatunut kotiin kuumeen vuoksi, mutta kun joukkue sai Heinolasta lainapelaajia, he tulivat kuitenkin turnaukseen. Jymyllä itsellään ei kuitenkaan ollut kuin yksi kentällinen, eli neljä omaa pelaajaa. Yhteisjoukkue heinolalaisten kanssa pelasi kuitenkin hienosti, varsinkin kun ottaa huomioon, että pojat pelasivat ekaa kertaa yhdessä vasta Heinolan turnauksessa. Joten hienosti meni Jymylläkin ja hienoa, että he tulivat kaikesta huolimatta turnaukseen, vaikka sairastapaukset olivatkin kaventaneet rajusti rosteria. Pääasia kuitenkin, että pojat pääsevät pelaamaan pelejä. Sekä meidän pojat, kuten kaikkien muidenkin joukkueiden pojat.

Pelicans Turkoosi päätti meidän joukkueen osalta Heinolan turnauksen. Pojat kohtasivat viimeisessä ja kolmannessa ottelussaan Jenga Team Karhut, josta tuli niin ikään komea voitto 12‐5 lukemin. Näin turnaus päättyi kuuteen voittoon ja meidän pojat olivat tällä kertaa voittamattomia. Tästä onkin hyvä jatkaa kohti seuraavaa turnausta, joka onkin ihan koht'silleen, Sysmässä 11.3. lauantaina. Se onkin sitten kauden kolmas turnaus. Luvassa on vielä ainakin yksi Kaakkois-Suomen Säbäkipinä turnaus ja kauden lopussa olemme lähdössä vielä Jyväskylään valtakunnalliseen P9-turnaukseen, jossa onkin kilpa- ja haastajasarjat 2014-syntyneille pelaajille. Olemme osallistumassa kahdella joukkueella molempiin sarjoihin, toinen joukkue osallistuu siis haastajasrjaan ja toinen joukkue kilpasarjaan.




Tilastot

8 - 3

SB Heinola harmaa
8 - 3 - -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista