26
MAA
11.00
P9 (2014), Säpäkipinä, P9, Kaakkois-Suomi, lohko 1

SaiPa keltainen - Pelicans musta   7 - 12

Joutsenohalli Lappeenranta

Pojat päättivät kauden Lappeenrantaan ‐ saldo viisi voittoa ja yks niukka tappio

Pelicans SB P9-joukkue pelasi kevätkauden neljännen turnauksensa 26.3.2023 Lappeenrannan Jousenahallissa pelatussa P9-ikäryhmän Kaakkois-Suomen Säbäkipinä turnauksessa. Turnaus oli samalla Säbäkipinäsarjan kauden viimeinen turnaus. Turnausisäntä oli jälleen kerran Saimaan Pallo (SaiPa). Tällä kertaa olimme mukana kahdella joukkueella, musta, ja turkoosi -joukkueilla. Molemmat joukkueet pelasivat kolme ottelua, eli pojilla oli yhteensä kuusi ottelua. Vain yhdestä tuli niukka tappio, joten voisi sanoa, että homma meni jälleen kerran tosi hienosti.

Musta pelasi ensimmäisen ottelunsa kotijoukkuetta, SaiPa keltainen joukkuetta vastaan, josta tuli heti komea voitto 7‐12 lukemin hyvän pelin jälkeen. Toisessa ottelussa pojat ottivat mittaa SB Heinola musta joukkueesta. Poikien voittokulku jatkui vakuuttavalla pelillä, ja Heinola kaatui 7‐12 lukemin. Viimeisestäkin ottelusta tuli komea voitto, kun Mäntyharjun Virkistys (MäVi) jäi poikien jalkoihin 7‐14 lukemin.


Turkoosi aloitti omat pelinsä Taipalsaaren Kisan sininen joukkuetta (TaiKi) vastaan. Voitosta käytiin tiukka taistelu aivan ottelun loppumetreille saakka ja TaiKi haastoi hienosti meidän pojat. Voitto kuitenkin lopulta meille 11‐13 lukemin. Toinen ottelu on selvä peli ja meidän poikien maali-iloittelua, kun MäVi kaadettiin 3‐10 lukemin. Viimeisessä ottelussa vastaan marssi SB Heinola musta ja ottelu oli erittäin tiukka loppuvihellykseen saakka. Maaleja tehtailtiin vuoronperään ja välillä meidän pojat olivat johdossa, välillä Heinola. Heinolalaiset onnistuivat kuitenkin aivan ottelun lopussa iskemään pari maalia enemmän terävällä hyökkäykselläään ja meidän poikien hiukan heikomman puolustuspelin ansiosta. Näin voitto karkasi niukasti, 6‐8 lukemin SB Heinolalle. Hyvää peliä kuitenkin meidän pojilta ja kaikki kunnia heinolalaisille, jotka pelasivat hyvää säbää ja ansaitsivat voittonsa.

Tämä oli tosiaan tämän kauden vika turnaus Säbäkipinä -sarjassa. Kausi ei ole kuitenkaan vielä kokonaan ohi. Treenit jatkuvat vielä huhtikuun loppuu saalla ja toukokuun alussa osallistumme Jyväskylässä järjestettävään Talent Cupiin, johon osallistumme kahdella joukkueella. Toinen joukkueista on mukana turnauksen haastaja -sarjassa ja toinen kilpa -sarjassa. Talent Cup ei liity enää Säbäkipinä -sarjaan, vaan se on ihan oma turnauksensa, jossa kohtaamme todennäköisesti myös ihan uusia joukkueita, joita emme olekaan kohdanneet vielä kertaakaan. Toukokuussa pelaajat voivat halutessaan osallistua vielä Pelicans SB:n Pekko Pelikaani tekniikkakouluun, ja kesäkuussa sekä elokuussa on viikon mittaiset säbäleirit. Ensi kausi vihelletään taas vastaavasti käyntiin elokuun lopussa.




Tilastot
SaiPa keltainen

7 - 12

7 - 12 - -

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista