Runkosarjan voitto P12 pojille
P13 (2011)Julkaistu: 20.03.2023 19.32

Runkosarjan voitto P12 pojille

Myllykoskella järjestettiin viikonloppuna alue-sarjan viimeinen turnaus ennen loppuhuipentuma-tapahtumaa. Ennen tätä turnausta Pelicans SB P12 Musta joukkue oli tasatilanteessa TaiKin kanssa. TaiKi oli viime kaudella yksi päävastustajista ja olimme pelanneet tälläkin kaudella tiukkoja otteluja heitä vastaan. Kun ynnäsimme pisteitä ennen turnausta, tiesimme että voitto TaiKista riittää runkosarjan voittoon.

Päävalmentaja Esa Liukkonen painotti ennen TaiKi-peliä puolustuksen merkitystä pojille. Tavoitteena on pitää oma maali puhtaana, meidän maalit tulevat kyllä. Tiesimme, että meidän joukkueella riittää osaamista ottaa voitto matsista kunhan keskittyminen pidetään tiukasti pelissä.

TaiKi siirtyi ottelussa nopeasti johtoon. Meidän pojat tasoittivat pelin ja sen jälkeen painoimme kaasua. Kahden erän jälkeen johdimme ottelua 3-6 ja tiesimme, että peli on meidän hallussa. Alex Kortelainen maalissa torjui hienosti läpi ottelun ja kentälliset puolustivat tehokkaasti. Ottelu päättyi meille 4-9 ja laukaukset maalia kohti meille oli ainoastaan 6+3+3. Koko kentällisen puolustus onnistui hyvin ja laukaukset peitettiin tehokkaasti.

Hymy oli pojilla herkässä, kun pukuhuoneessa ottelun jälkeen ilmoitettiin, että runkosarjan voitto oli sitten siinä. TaiKi-pelin jälkeen meillä oli vielä peli KoPaa vastaan, joka klaarattiin selvin numeroin 13-1.

Pelicans SB P12:n ohjelma jatkuu sarjan lopputapahtumalla 16.4 Kuusankoskella ja sen jälkeen TFT-turnauksessa Tampereella 22.-23.4 johon olemme ilmoittautuneet kahdella joukkueella.

P.S Joukkueen Instagram-tili on juuri avattu. Pistäkäähän seurantaan: https://www.instagram.com/pelicanssb_p12/

Teksti: Pekka Pohjonen

Joukkueen uusimmat uutiset