Pelicans SB:n naiset jatkavat Suomen Cupissa
NaisetJulkaistu: 10.09.2023 18.45

Pelicans SB:n naiset jatkavat Suomen Cupissa

Lahden Pelicans SB:n naisten edustusjoukkue osoitti voimansa Suomen Cupissa, jatkaen kolmannelle kierrokselle upeiden suoritusten myötä.

Naiset ottivat mittaa Divari-vastustajista
Pelicans SB:n naiset haastoivat toisen kierroksen ensimmäisessä ottelussaan Divari-seura Helsinki Unitedin. Ottelu päättyi Pelicansille 4–2 (0–1, 0–3, 2–0) lukemin. Toinen ottelu, jossa vastustajana oli Divari-seura Uudenkaupungin Nystars, päättyi Pelicansin 2–1 (1–0, 1–0 ja 0–1) voittoon.

Naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Markus Rasanen näkee joukkueen suorituksen positiivisena. Rasasen mukaan molemmat vastustajat edustivat kovaa Divaritasoa. Helsinki Unitedin taustaa hän muistelee,että joukkue oli hänen muistinsa mukaan viime kautena F-Liigan B-lohkossa tai osallistui ainakin karsintoihin. Rasasen mukaan Pelicans oli ensimmäisessä pelissään selvästi pallollisempi, ja joukkue onnistui saamaan vastustajansa liikkeelle. Toisessa pelissä joukkue joutui sopeutumaan haasteisiin kentällä, mutta joukkueessa vallitsi silti rauhallinen ja hyvä fiilis. Rasanen kehui erityisesti joukkueensa nuoria puolustajia ja korosti joukkueensa sitoutumista ja kurinalaisuutta.
- Altavastaajina ja sarjaa alempana pelaavana joukkueena, olimme rohkeita ja täytyy sanoa, että aika hyviä olimme näissä peleissä, Rasanen kommentoi
- Meidän pelimme kehittyy ja yksilöt pelin sisällä uskaltavat tehdä rohkeita asioita ja se myös näkyi otteluissamme.
- Joukkueemme oli sitoutunut ja kurinalainen. Kaikki täyttivät oman roolinsa mallikkaasti.
- Nuoret puolustajamme saavat erityismaininnan. He ovat kyllä kasvaneet valtavasti viimeisen kuukauden aikana. Nöyrästi eteenpäin mutta ei nöyristellen.