Tiukka ottelu Porvoossa päättyi tappioon
Julkaistu: 14.09.2023 22.16

Keskiviikkona 13.9. Pelicans SB:n T21 joukkue matkasi Porvooseen ottamaan mittaa PSS-joukkueesta.

Ottelu alkoi vauhdikkaasti ja hyvä tempo tuottikin nopeasti tulosta. Ajassa 5:50 Jenni Leppänen toimitti pallon maaliin Henna Piirosen syötöstä. Viitisen minuuttia saatiin pelata johtoasemassa, kunnes PSS:n Emilia Tiihonen tasoitti ottelun. Ensimmäisessä erässä ei enempää tilastomerkintöjä tullut.

Toinen erä alkoi samanlaisilla nuoteilla kuin ensimmäinenkin. 5 minuuttia oltiin pelattu toista erää, kun ajassa 25:27 Henna Piironen siirsi Pelicansin 1-2 johtoon. Jälleen johtoasema kesti viisi minuuttia, kunnes PSS tasoitti ottelun ja minuuttia myöhemmin ajassa 31:03 siirtyi 3-2 johtoon. Pääsimme pelaamaan toisessa erässä ylivoimaa, mutta siitä ei tulosta syntynyt. Toisen erän lopussa Porvooseen matkanneet kannattajat saivat onneksi huokaista, kun Piirosen Henna tasoitti ottelun Elsa Malkamäen syötöstä.

Kolmanteen erään päästiin taas tasatilanteesta. Ottelun jatkui vauhdikkaana ja energisenä, eikä yritystä ja maalintekopaikkoja puuttunut kummaltakaan joukkueelta. Harmillisesti PSS sai pallon maaliin kahdesti, mutta meillä ei pallo pomppinut sopivasti, eikä tuuriakaan ollut matkassa mukana.

Valmentaja Teppo Salonen kommentoi ottelun jälkeen, että peli oli meiltä hyvä, vaikka tappio tulikin kotiin viemiseksi. Joukkueen peli oli vauhdikasta ja lupaa erittäin hyvää tulevaan kauteen.

Katsomossa saatiin jännittää koko pelin ajan ja joukkueen hienoa energistä peliä oli ilo katsella. Kotimatkalle lähdettiin hyvillä mielin vaikkei pisteitä ottelusta tullutkaan.