T21 voittoon Hämeenlinnassa
Julkaistu: 22.09.2023 23.21

Perjantai-illan ratoksi Pelicans T21 joukkue matkasi Hämeenlinnaan Häme Starsin vieraaksi. Katsomossa turkoosien lasien läpi ottelua tutkien odoteltiin vierasjoukkueen vauhdikasta rallattelua kohti voittoa, mutta iltapuhteesta muodostuikin varsin haastava. Vastustaja puolusti fiksusti, iski paikoistaan tehokkaasti ja otti hyödyn irti kotiareenastaan kahden ensimmäisen erän ajan. Pallonhallinta oli meillä, mutta syötöt eivät millään tuntuneet napsuvan omille ja muutenkin pallo tuntui sopivasti pomppivan vastustajalle. Toiselle erätauolle lähdettiinkin kotijoukkueen 4-2 johdossa.

Kolmanteen erään Pelicans tuli huomattavasti vastustajaa vauhdikkaammalla jalalla ja hyökkäykset toisensa perään vyöryivät vastustamattomasti vastustajan päätyyn. Erän neljännen minuutin kohdalla peli väännettiin jo tasatatilanteeksi. Seuraavat yhdeksän minuuttia peli oli jännittivästi tasatilanteessa, kunnes oli taas Pelicanssin vuoro onnistua. Tässä kohtaa reiluun minuuttiin Pelicans iski kaksi maalia siirtyen 4-6 johtoon. Häme Stars pääsi vielä hetkellisesti maalin päähän, mutta Pelicans maalasi loppunumeroiksi 5-7.

Ottelun tilastot näet täällä. Kolmen pelatun ottelun jälkeen Pelicans on SM-alkusarjan neljännellä sijalla tasapisteissä ottelun vähemmän pelanneiden Welhojen ja EräViikinkien kanssa. Viikonloppu jatkuu naisten Suomisarjan avausturnauksen muodossa Imatralla.