Tasaisen ottelun pisteet lähtivät SBS Wirmon matkaan
NaisetJulkaistu: 11.03.2024 18.37

Joukkueella oli tiukka viikonloppu. Lauantain naisten Suomisarjan pelien jälkeen sunnuntain oli vielä edessä T21 SM- sarjan ylemmän jatkosarjan viimeinen kotiottelu SBS Wirmoa vastaan.

Pelicans lähti otteluun pienellä pelaajamäärällä. Voi olla, että lauantain loistavat pelit Naisten Suomisarjassa painoivat vielä jalkoja, sillä ensimmäiseen erään Pelicans lähti vastustajaa vaisummin liikkeelle. Ensimmäisessä erässä vastustaja meni heti reilun minuutin pelin jälkeen johtoon. Maalintekijänä Fiona Stenij ja syöttäjänä Sara Laaksonen. Erässä ei muita tilastomerkintöjä tullut. Toisessa erässä pelsuttaretkin saivat koneen käyntiin ja enemmän tilanteita vastustajan päätyyn, mutta maaleja ei tullut.

Kolmas erä jatkui vähän samaan tapaan kuin toinenkin erä. Sara-Sofia Rapo pelasi Pelicansin maalilla vahvasti. Ottelu jatkui tasaisena, mutta pallo ei oikein pomppinut meille eikä tuuriakaan ollut matkassa. Maalia yritettiin kolmannen erän lopussa ilman maalivahtia, mutta huonoksi onneksemme vastustaja sai vedettyä pallon tyhjään maaliin. Joukkue pelasi hyvällä tsempillä ottelun loppuun saakka, mutta enempää maaleja ei tullut, joten tulokseksi jäi 0-2 Wirmolle.

Joukkue pelaa vielä yhden ottelun vieraissa T21 Ylempää SM jatkosarjaa perjantaina 15.3. EräViikinkejä vastaan.