ErVi tappiosta huolimatta T21 joukkue lähtee playoffeihin hienosti sijalta 4
NaisetJulkaistu: 15.03.2024 23.03

Ylemmän T21 SM-jatkosarjan pelit tulivat päätökseen EräViikinkien vieraana. Ottelu päättyi kotijoukkueen 4-2 voittoon. EräViikingit sai otteluun salama-alun ja pallo löysi tiensä Pelicans maaliin jo 24 sekunnin kohdalla. Ajassa 5:52 nähtiin Pelicansin tasoitus. Maalin teki Milla Keituri Hilla Salmion syötöstä. Tämän jälkeen ErVi maalasi kahdesti ja ensimmäiselle erätaulolle mentiin numeroissa 3-1. Toinen erä oli maaliton, eikä muitakaan tilastomerkintöjä maalivahtien torjuntoja lukuunottama tilastoihin saatu. Kolmannen erän alkuun EräViikingit siirtyi 19 sekunnin kohdalla jo 4-1 johtoon. Loppunumeroiksi 4-2 kavensi Kurvisen Saana Kivisen Saran syötöstä. Kolmas erä oli Pelicansilta selvästi ottelun vahvin ja paine pysyi vastustajan päädyssä.

Kausi on sujunut joukkueelta mainiosti ja Pelicans sijouttuu sarjassa upeasti sijalle 4. Näin ollen playoffien ensimmäiselle kierrokselle lähdetään kotiedun turvin. Vastustaja ja ottelujen ajankohdat selviävät myöhemmin, kun sarja on kaikkien joukkueiden osalta saatu pelattua loppuun ja pudotuspelikarsintaan päätyneet joukkueet ovat ratkoneet paremmuutensa. Mielenkiinnolla ja jännitysellä odotetaan playoff pelien alkua.

Valmentaja Markus Rasasen mietteet illan ottelusta. Ihan hyvä perjantai matsi. Nousujohteinen matsi. Alussa haukoteltiin ja ujosteltiin lopussa laitettiin työmiehen haalareita päälle ja otettiin uskallusta mukaan. Ottelussa kokeiltiin vielä kentällisiä jatkoa ajatellen. Samoin t18 tytöille meidän sarjan rytmiä ja vaadetasoa. Ja se vaadetaso kovenee nyt jatkossa todella reilusti. Molemmat maalivahdit suunnitellusti pelille ja kumpikin suoritti mallikkaasti. Hyvin mielin playoff karkeloihin ja meille tietysti uutta asiaa, jossa voidaan kirjoittaa loistavaa tarinaa.

Onnistujia kun tapana nostaa esiin niin Kurvisen Saana palasi kokoonpanoon ja oli todella yritteliäs . T18 tytöistä kokoonpanoon nostettu Noora Haapsaari oli hyvällä liikkeellä ottelussa ja onnistunut sentteri peli💪. Lisäksi Kivisen Sara nosti tasoa hyvin edellisestä pelistä ja onnistui laituri sekä sentteri roolissa. Nöyrästi ja työteliäästi eteenpäin vaan!

Joukkueen kapteeni Sanni Saastamoinen kuvaili illan peliä seuraavasti. Lähettiin pienellä kokoonpanolla Helsinkiin pelaamaan aina kovaa Erviä vastaan ja tiedostettiin kaverin vahvuus. Eka erä oli meiltä heikko esitys eikä edes perussyötöt napsunu lapoihin. Tokaan erään parannettiin ja päästiin jo rokottamaan kaveria. Ervi puski kovaa päälle koko pelin ja kolmannessa erässä sinetöi ottelun heille. Tyytyväinen siihen, että parannettiin tekemistä ja kaikki anto kaikkensa kentälle. Nyt vaan katseet kohti playoffseja.