Naiset, Naiset 1.Div

Steelers - Pelicans SB   5 - 6

Juteinikeskus

Naisten edustus löi Steelersin kärkikamppailussa

Naiset kohtasivat viime sunnuntaina sarjakakkoseksi itsensä nostaneen Steelersin. Odotettavissa oli tiukka peli, koska edellisessä kohtaamisessa Lahdessa Steelers oli rankkareiden jälkeen parempi.

Ottelu alkoi Pelicansin osalta nihkeästi ja Steelers käytti tämän hyödyksi ja meni ottelussa 1-0 johtoon. Tästä lahtelaiset sisuuntuivat ja pääsivät peliin mukaan oikein hyvin. Erän lopussa tilanne olikin lahtelaisille jo 1-3.

Toinen erä oli pelikaaninaisilta huono. Steelers tuli todella kovaa päälle ja pelsunaisilla oli vaikeuksia saada peliä kulkemaan. Tämä näkyi myös tulostaululla, kun Steelers meni ottelussa 4-3 johtoon. Onneksi erän loppuun Pelicans sai uuden vaihteen silmään ja tärkeä tasoitus saatiin aikaiseksi.

Kolmannessa erässä herättiin jälleen pelaamaan. Pelicans sai tehtyä kaksi tärkeää maalia ja kahden maalin karkumatka tuntui jo varsin turvalliselta. Johtomaalien jälkeen pelsunaiset esittivät jälleen järkevää pallollista peliä ja kulutettua näin tärkeitä minuutteja. Lopussa Steelersin sai vielä yhden kavennusmaalin, mutta lopputulos pelikaaninaisten eduksi 5-6.

Tämä voitto helpotti hieman oloa sarjakärjessä, mutta tilanne on silti varsin kutkuttava aina viimeiselle kierrokselle saakka.

"Mitä lähemmäksi menemme niitä kauden tärkeimpiä pelejä niin sitä paremmin meidän on saatava oma peli tasaisemmaksi. Nyt tapahtuu ailahtelua liikaa. Me osaamme pelata hyvää pallollista salibandya, kun vaan haluamme! Hieno voitto ja helpottaa jatkoa huomattavasti!" Kommentoi valmentaja Marko Virtanen peliä.

Tilastot
Steelers

5 - 6

1 - 33 - 11 - 2
8'MaaliVilenius Veera
8'MaalisyöttöHaapasalo Anne
17'MaaliMittentag Sofia
17'MaaliNivamo Sonja
17'MaalisyöttöVilenius Veera
32'MaaliJokinen Roosa
32'MaalisyöttöSiljander Krista
44'MaaliMittentag Sofia
45'MaaliKettunen Jenny
45'MaalisyöttöVilenius Veera