Naiset, Naisten salibandyliigan pudotuspelikarsinnat

Pelicans Naiset - NST  3 - 2

Lahti Energia Areena

Pelsuttarien lento jatkuu!

Lauantaina pelattiin ratkaiseva kamppailu ottelusarjassa Pelicans sb – NST. Molemmille joukkueille, häviö tiesi ennen aikaista kesälomaa sekä tippumista ensi kaudeksi Naisten Salibandyliiga B:hen ja voitto taas pääsyä kahdeksan parhaan joukkoon sekä nousua ensi kaudeksi Naisten Salibandyliiga A:han.

Ottelu oli erittäin tasainen ja siitä kehkeytyikin lopussa varsinainen trilleri. Ensimmäisen erän vei nimiinsä Pelicans Jenny Kettusen maalilla. Toisen erän puolivälissä Pelsuttaret johtivat jo 3-1, Iina Latvalan (2-1) ja Veera Vileniuksen (3-1) tekimillä maaleilla. Mutta NST painoi viimeisessä erässä päälle eikä antanut periksi, joten ajassa 50.35 NST saikin kavennettu tilanteen 3-2 Silvia Hahlin ylivoimamaalilla. Mutta tämän lähemmäksi NST ei enää päässyt yrityksistä huolimatta.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin molempien joukkueiden maalivahdit, Pelsuttarien Emmi Pölönen (21 torjuntaa) ja NST: Minna Paasu (23 torjuntaa).

"Tiukka peli, mutta olihan hieno voittaa ottelu 3-2, kun ottelusarjakin päättyi 3-2 voittoon! Iso kiitos NST:lle, teitte sarjasta ikimuistoisen!", kommentoi valmentaja Marko Virtanen.

Tämä voitto siis tietää sitä, että Pelsuttarien lento jatkuu tänä keväänä ja seuraava vastustaja on hallitseva Suomen mestari SB Pro Nurmijärveltä. Ensimmäinen osaottelu pelataan lauantaina 23.3. klo 18.00 Arkadia Hallissa Nurmijärvellä ja toinen osaottelu täällä Lahdessa sunnuntaina 24.3. klo 18.00 Lahti Energia Areenalla. Muista otteluista tiedotamme myöhemmin. Mutta kolmella voitolla mennään jatkoon!

-SK

Tilastot

3 - 2

NST
1 - 02 - 10 - 1
16'MaaliKettunen Jenny
16'MaalisyöttöHaapasalo Anne
24'MaaliLatvala Iina
24'MaalisyöttöHautojärvi Annika
30'MaaliLatvala Iina
30'MaalisyöttöKettunen Jenny
45'Jäähy: 2minJokinen Roosa
50'Jäähy: 2minJokinen Roosa