Naiset, Naisten salibandyliigan pudotuspelit

Pelicans - SB Pro  3 - 4 JA

Lahti Energia Areena

Onko kotihalli Pelsuttarien ase?

Eilen lauantaina pelattiin ensimmäinen osaottelu välieräparissa SB Pro – Pelicans sb. Kaksi ensimmäistä erää mentiin tasatahtiin ja tilanne olikin kahden erän jälkeen 2-2. Mutta sitten kolmannessa erässä SB Pro meni menojaan ja voitti lopulta selkein numeroin 8-2.

Aikaisemmat kamppailut tällä kaudella Pelicansin kotihallissa ovat päättyneet Pelsuttarien eduksi (4-3, 7-3) Tämä voi olla hyvä asia joukkueelle, kun lähdetään hakemaan taas itseluottamusta ja sitä, että SB Pro on todellakin voitettavissa. Se vaatii vain koko matsin mittaista duunin tekemistä, kuten valmentaja Marko Virtanen eilen kommentoi.

Eilisessä pelissä Pelsuttarien maalivahti Emmi Pölönen kantoi joukkuetta komeasti 45 torjunnallaan. SB Pron puolelta onnistujia löytyi useampi parhaana tehoilijana toki Jaana Lirkki 3+1 sekä Mirja Hietamäki 2+1. Tänään kun Pelsuttaret onnistuvat omassa puolustuspelissään, eivätkä päästä SB Pron taitureita häärimään Pölösen maalille sekä itse tekevät onnistuneita ratkaisuja hyökkäyspäässä, niin siltä se voitto vielä kairataan ja lyödään sarja tasoihin.

Tulkaahan pelipaikoille klo 18.00 ja Lahti Energia Areena!! Tervetuloa!

Kuva: Teuvo Sankila

-SK

Tilastot

3 - 4 JA

SB Pro
0 - 02 - 21 - 10 - 1
19'Jäähy: 2minLatvala Iina
24'MaaliMittentag Sofia
24'MaalisyöttöLatvala Iina
31'MaaliHaapasalo Anne
31'MaalisyöttöVilenius Veera
56'MaaliHaapasalo Anne
56'MaalisyöttöVilenius Veera