Pelicans SB kohtasi tylyn kohtalon Divarikarsinnan 3. vaiheen avauksessa
MiehetJulkaistu: 09.04.2024 07.43

Pelicans SB:n miehet eivät onnistuneet nappaamaan kotivoittoa Divarikarsinnan 3. vaiheen ensimmäisessä ottelussa, kun vierailija SBS Wirmo vei voiton Suurhalli Areenalla pelatussa kamppailussa. Pelin lopputulos 9–12 (1–2, 1–6, 7-4) kertoo ottelun vaiheista, joissa Pelicans joutui takaa-ajajaksi.
– Ensimmäinen erä oli oikeastaan meille helvetin huono ja kakkoserän alku myös. Siihen me kaaduimme, Pelicans SB:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tero Turpeinen summasi ottelun jälkeen.

Pelicansin alkuvire antoi toiveita, kun Riku Hakala avasi maalinteon ajassa 2:56. Wirmo kuitenkin vastasi nopeasti kahdella maalilla ja otti ohjat käsiinsä. Toinen erä osoittautui kohtalokkaaksi Pelicansille, kun Wirmo iski kuusi maalia ja siirtyi selvään johtoon.

Kolmannessa erässä Pelicans heräsi ja kiristeli eroa Wirmoon, mutta etumatka oli liian suuri kurottavaksi umpeen, huolimatta loppuhetkien maalijuhlasta.

Riku Hakala ja Ilmari Lehtinen olivat Pelicansin tehokkaimmat pelaajat, kun taas Wirmon riveistä Santeri Matilainen loisti tehopistein 3+2.

Pelicansin maalivahtipeli joutui koetukselle, ja Niklas Aartolahti vaihdettiin toisessa erässä Antti Ripattiin, mutta maalinteon stoppaaminen oli haasteellista Wirmo-myrskyn edessä.

Sarjan seuraava ottelu pelataan viikon päästä Mynämäellä, ja Pelicansilla on edessään pakkovoiton paikka.
– Korvien välistä lähdemme parantamaan Mynämäellä, niin eiköhän se riitä, että saamme voiton siellä, Turpeinen uskoo.

Pelicansin on nyt ladattava akkunsa täyteen ja keskityttävä tulevaan. Taistelu Divarin paikasta jatkuu, ja pelikenttä on vielä auki. Seuraava ottelu tarjoaa mahdollisuuden näyttää, mistä Pelicans on tehty.

Tuleva ottelu HaNi-Hallissa Mynämäellä määrittää Pelicansin kohtalon Divarikarsinnassa. Taistelu sarjapaikasta jatkuu, ja Pelicansin on näytettävä kentällä, että se kuuluu Divariin.