B-tytöt aloittivat kauden Vantaalla, Tiger Sport Areenalla lauantaina
Julkaistu: 04.10.2020 00.00

Ekaan peliin vastaan asettui Åif. Hankalaa oli aluksi lähteä peliin mukaan, kun ei olla paljon treenattu yhdessä C-tyttöjen kanssa. Tämän takia eka erä jäi vähän sähläämiseksi. Eka erä päättyi 0-1 Åif:lle. Tokaan erään lähdettiin jo hieman varmemmalla päällä, joka alkoi jo vähän näkymään pelissä. Tokan erän loppuessa tilanne oli 1-3. Kolmannessa erässä alkoi peli jo näyttämään hyvältä, joka myös alkoi näkymään tulostaulullakin. Erän puolessa välissä oltiin saatu kiinni Åifia ja tilanne oli 5-6. Hyvän tsemppauksen ja hyvän mielen avulla peli päättyi tasan 7-7!

Tokassa pelissä vastustajaksi saatiin SB Vantaa. Alusta asti tiedettiin tulevan todella kova ja hyvä joukkue vastaan. Jo ekan erän aikana huomasimme olleemme aivan oikeassa ja SB Vantaa vei peliä. Meiltä kuitenkin löytyi tahdonvoimaa sekä hyvää pelaamista. Ekan erän jälkeen tulostaulu näytti lukemia 1-3 SB Vantaalle. Tulostaulua kuitenkaan emme enempää seuranneet, vaan keskityimme omaan peliin ja erän voittamiseen. Toisessa erässä peli alkoi vähän lipsumaan ja siitähän sakotettiin heti ja kunnolla. Toisen erän loppuessa taululla olivat numerot 2-6. Viimeiseen erään tavoittelimme erän voittoa. Kolmannessa erässä taas peli alkoi näyttämään jo paremmalta. Saimme purettua peliä myös paineen alta, jossa meillä oli koko pelin aikana ollut hankaluuksia. Paransimme peliä tässäkin pelissä, vaikka tulostaululta sitä ei näkynytkään. Tästä pelistä tulokseksi tuli 2-7 SB Vantaalle.

Iso kiitos C-tytöille, jotka jaksoivat tulla auttamaan meitä B-tyttöjä tämän päivän peleissä! <3

Tuloksista huolimatta, joukkueelta tuli hyvää peliä, joka parantui aina päivän loppuun asti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! <3

Teksti: Viivi Paajanen, kuva: Niina Leppänen