C-tytöt ja Loisto Cup 2020, Turku
Julkaistu: 17.08.2020 00.00

C-tytöt ja Loisto Cup 2020, Turku

Lämmin ja aurinkoinen viikonloppu meni C-tyttöjen osalta Turun Loisto Cupissa, jossa aika-ajoin oli hyvinkin kuumat paikat. Kovia vastustajia, pelistrategioiden hiontaa, kokoonpanojen kokeilua, peli-iloa, pettymyksiä ja onnistumisia, siitä koostui viikonloppu varmaan joka joukkueella.

Meidän osaltamme lauantain pelit sujuivat hyvin. Tytöt näyttivät hienosti osaamistaan ja kehitystään ja tulokset puhuivat puolestaan. Pieniä hämäyksiä tässä turnauksessa tekevät kaikki joukkueet, sillä vastustajille ei haluta kaikkea paljastaa, ajatellen ensi viikonlopun SM-karsintoja. Ensimmäinen peli hävittiin FBC Loistolle luvuin 1-3. Lisää tankkausta ruokailun merkeissä, ja seuraavaan peliin, jossa vastustajaksi saimme Oilersin. Tämä peli oli tällä kertaa meidän hyväksemme 1-0 ja tästä oli hyvä jatkaa. Äkkiä bussiin ja pelipaikan vaihto Sport Gardenille ja pienen leopohetken jälkeen pelaamaan, päivän kolmatta peliä. Ervin tytöt eivät päästäneet meitä helpolla, mutta saimme tahkottua hienosti tästäkin pelistä voiton, 2-0. Taasen suuntasimme heti pelin jälkeen bussiin ja vaihdoimme takaisin Salibandy Areenalle. Nyt alkoi jo jalka painaa ihan selvästi, mutta upeasti tyttömme taistelivat voiton päivän neljännestä pelistä ja FB Factorista, lukemin 6-4. Hotelliin, ruokaa ja nukkumaan.

Sunnuntaina kaikki tiesimme, että pelin henki on raaka.... se oli kerrasta poikki. Vastustajaksemme saimme Ervi Akatemian. Tässä joukkueessa pelasi C-tyttöjen parhaimmistoa toisesta seurasta, joten jo heti alkumetreillä näimme, että kotimatka taitaa meille napsahtaa pelin jälkeen, ja näinhän siinä kävikin. Vastustaja voitti pelin selkeästi 1-5, vaikka tyttömme pelasivat ja kampesivat hienoja tilanteita myös vastustajan päätyyn. Pettymys oli tietysti tytöillämme suuri, mutta tällaista tämä pelaaminen välillä on. Pääsimmepähän kotimatkalle ajoissa. Kotimatkalla hymyt olivat jo herkemmässä ja pikku tauolla, jäätelöt maistuivat ekstra hyviltä, kovan viikonlopun jälkeen.

Lopputuloksena ylsimme turnauksessa 7. sijalle, mutta tärkeämpänä antina, joukkueemme pääsi taas pelaamaan kovaa yhdessä, Jouni hiomaan kuvioita ensi viikonloppua varten ja muistimme jälleen miten kiva ja upea harrastus meillä kaikilla on.... pitkän tauon jälkeen. Iso kiitos ja kumarrus maalivahti avulle Emma Toivoselle, joka pelasi upeat pelit maalissamme. Kiitos myös järjestäjille hyvästä turnauksesta ja järjestelyistä, jotka toimivat hyvin, nyt näin poikkeusaikanakin. Vastustajat ansaitsevat myös kiitoksen hyvistä peleistä. Nyt levätään ja valmistaudutaan tärkeään, tulevaan viikonloppuun, ja muistetaan kaikki nauttia vielä alkusyksyn upeista ilmoista. Kuulemisiin.....