Avausturnaus pelattu ja koettu 17.10.!
Julkaistu: 22.10.2021 08.40

Kyllä viime viikon sunnuntaita oli odotettu. Hymy oli herkässä ja sisäpelikengät pyöri jaloissa.

Suuntasimme Hämeenkoskelle Koskihalliin kauden ensimmäiseen turnaukseen.

Joukkueemme osallistui turnaukseen kolmella joukkueella; Pelicans SB musta, Pelicans SB turkoosi sekä Pelicans SB valkoinen.

Pelicans musta vs. Lasb valkoinen Lasb valkoinen oli heti ensimmäisestä pillin vihellyksestä hereillä. He takoivat ekan erän aikana maaleja meidän verkkoihin 0-3. Erätauolla tsempattiin toisiamme ja päätettiin, että täältä vielä noustaan! Ja niinhän siinä kävi.

Pääsimme takaa-ajo asemasta tasoihin. Viimeisten minuuttien ajan molemmat takoivat maalit ja lopputulos oli hieno ansaittu tasuri 4-4! Peli oli hienoa katseltavaa molemmilta joukkueilta; hienoja syöttöjä ja vetoja, jolle maalivahdit eivät vaan mahtaneet mitään.

Toisessa pelissä Pelicans musta kohtasi Jymyn.

Tässä pelissä saatiin nähdä myös hienoja maaleja; molemmissa päädyissä. Vastustaja tuli kovaa päälle eikä voitto ollut helppo. Pidimme kumminkin pintamme ja saimme erän lopussa tehtyä voitto maalin 5-4.

Hienoa Pelicans musta!

___________

Pelicans turkoosi vs. Lasb valkoinen

Pelicans turkoosi pääsi kohtaamaan ensimmäisessä pelissään Pelicans mustalle jo tutuksi tulleen joukkueen Lasb valkoisen. Kamppailu oli hyvin tasainen! Maaleja tehtiin tasaisesti ja Lasb valkoinen antoi hienon vastuksen meille. Peli päättyi meidän voittoon lukemin 5-4.

Pelicans turkoosi vs. Jäppärä

Pelicans turkoosi sai kunnon peli- ja maalikipinän päälle ensimmäisestä pelistä. Heitä ei pysäyttänyt mikään kun vauhtiin päästiin. Hienoilla syötöillä ja yhteen pelaamisen taidolla Jäppärän maaliverkko soi 8 kertaa. Peli päättyi 8-3.

Upeaa Pelicans turkoosi!

Iltapäivän peleistä vastasi Pelicans valkoinen.

Ensimmäisessä pelissä he kohtasivat Sb Heinolan.

Tämä jos mikä oli tasainen peli. Hallitsimme peliä tasaisesti. Maaleja pelin aikana nähtiin yhteensä 13. Sb Heinola tuli kovaa päälle; nopeita jalkoja ja hienoja syöttöjä. Vaikka voitonnälkä oli kova eikä annettu periksi vaikka koettiin karvas tappio lukemin 6-7. Hienoa tekemistä tappiosta huolimatta!

Tappiosta ei lannistuttu, nälkä vain kasvoi valkoisten joukkueella. Ensimmäisen pelin jälkeen Pelicans valkoisia ei kirjaimellisesti pidätellyt enää mikään! Päivä päättyi Pelicans valkoisen hurraa huutoihin lukemin 9-5.

Turnauspäivän saldo: 4 voittoa, 1 tasuri ja yksi häviö.

Mielettömän hieno avausturnaus takana! Meidän joukkueet takoivat maaleja yhteensä 37 kpl. Siinä oli katsomossa tuuletettavaa : )