VIERASVOITT0!!!
Julkaistu: 09.10.2022 11.30

Pelicans SB jatkaa voittojen tiellä Suomisarjassa!

Ei ollut helpot pisteet Siuntiossa tarjolla lauantai iltana. Kolmanteen erään lähdettiin takaa-ajo asemissa, mutta niin vain käännettiin peli voitoksi ja pisteet Lahteen!

Ensi perjantaina jatketaan pitkästä aikaa taas Lahti Energia hallin päänäyttämöllä, vastustajaksi saapuu Imatran voima.

Päävalmentaja Sillantaus:
"Vaikeuksien kautta voittoon tänään. Ensimmäisessä erässä oltiin kamppailuissa pehmeitä ja se näkyi tulostaululla. Positiivista ensimmäisessä erässä oli hyvin tehdyt kolme maalia. Toiseen erään saatiin hyvä startti ja pelattiin kaikin puolin hyvin ensimmäinen kymppi ja tapettiin iso jäähy erän puolivälissä. Sen jälkeen olikin erän loppu todella synkkä ja vikaan erään lähdettiin takaa-ajoasemasta. Erätauolta palasi kentälle erittäin sisuuntunut, yhtenäinen ja viisikkopeliltään hyvä Pelicans. Iso plussa kapteeni Auroilalle joukkueen herättelystä erätauolla. Kolmannesta erästä tyylipuhdas 0-3 voitto ja pisteet kotiin. Vieraskiertue on nyt ohi ja ensi viikolla päästään pelaamaan Suurhallilla. Eiköhän laiteta silloin halli täyteen ja isosti hanaa!"

Pelin MVP: JP Auroila