KOTIVOITTO!!
Julkaistu: 15.10.2022 15.30

Pelicans SB jatkaa tappioitta Suomisarjan piikkipaikalla! Eilen hieno peli mahtavan yleisön edessä.

Päävalmentaja Sillantauskin oli tyytyväinen iltaan
"Tänään pelattiin todella hyvä salibandyottelu. Ensimmäisessä erässä oltiin tehokkaita maalipaikoissa ja viisikkopeli toimi mainiosti. Toisessa erässä jouduttiin pelaamaan alivoimalla pariin otteeseen ja voima pääsi toisella kerralla rokottamaan. Erässä meille tarjottiin paikkoja karata isompaankin johtoon, mutta oltiin vähän tehottomia maalipaikoissa ja kolmanteen 4-1 lukemista. Kolmannessa järkevää pelaamista, nöyrää voittavaa peliä ja sitä myöten kolme pinnaa kotiin. Joukkue oli tänään taas joukkue isolla J:llä. Kaveria autettiin, kannustettiin ja tehtiin logolle hommia. Yksi maali omiin tasakentällisin on erittäin positiivinen asia. Ripatti maalissa oli erittäin hyvä ja toki nostettava esiin nuori osuja Eemeli Björninen joka tänään oli yksi voiton takuumiehistä. Rentoudutaan viikonloppu ja aletaan pikkuhiljaa kääntämään katseita kohti ensi torstain Porvoon reissua. Ja vielä lopuksi kiitettävä mahtavaa runsaslukuista yleisöä!"

Yleisöä 341 Pelicans SB Miehet Edustus kiittää!!!!!

Illan MVP: Eemeli Björninen

Turkoosit matkaa seuraavaksi torstaina Porvooseen, jossa edessä sarjan todellinen kärkimatsi.