Alkusarja päätökseen
Julkaistu: 18.10.2022 09.29

Alkusarja päätökseen

P16 Valtakunnan sarjan alkusarjan viimeiset pelit miteltiin viime sunnuntaina Lahden Suurhallin Salpausselkähallissa joukkueen järjestämänä kotiturnauksena. Ilmassa leijaili suuren urheilujuhlan tuntu kun koronan kurittamien hiljaisten vuosien jälkeen yleisöä oli saapunut paikalle pienen kylän verran.

Pojat saivat aamun ensimmäisessä pelissä vastaansa vanhan tutut Nokian KRP:n pojat Mansesta. Peli luisti hymyssä suin ja poikien vauhti ja iskukyky oli luokkaansa vailla. Liekö yleisön mylvivällä kannustuksella ja innostuneella ilmapiirillä ollut myös vaikutusta pelin lopputulokseen. Peli päättyi lopulta viiden pisteen maalierolla lukemin 5-10 Pelikaanipoikien hyväksi.

Päivä oli järjestäjille pitkä ja pelien välissä pääsikin maistelemaan kahvipöydän antimia. Tarjolla oli äitien leipomia mokkapaloja, joukkueen maalivahdin voitelemia voileipiä sekä jo legendaksi muodostuneita JoJo-pullia. Viidakkorumpu oli rummuttanut kahvin tuoksua hallin jokaiseen nurkkaan ja kahvia keitettiinkin monta pannullista. Asiakkaiden antama palaute oli ensiluokkaista!

Illan viimeiseen peliin oman joukkueen pojat saivat vastaansa SPV:n pojat Seinäjoelta. Pelin henki oli hyvä ja molemmat joukkueet hyvinkin tasaisia. Pallo lennähti vuoron perään molempien joukkueiden verkkoon ja pelin tasaisuudesta kertookin erityisesti viimeisen erän torjuntojen määrä, joka oli molemmilla maalivahdeilla sama. Pieni voiton riemu silmissä ehti jo kannustusjoukoissa pilkahtaa. Vastustaja kuitenkin päätti että tasainen peli on hyvä päättää reiluun tasapeliin ja laukoi tasoittavan maalin neljä sekuntia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Peli päättyi lopulta lukemin 6-6. Käden puristuksin kiitimme vastustajaa hyvästä pelistä ja toivotimme turvallista kotimatkaa Seinäjoelle.

Muut turnaukseen osallistuneet joukkueet olivat: Steelers/SCU, LASB ja SaiPa. Kiitämme myös heidän poikiaan ja huoltojoukkojaan onnistuneista peleistä kuluneen syksyn aikana ja toivotamme tsemppiä SM-mittelöihin.

Nyt pidetään muutaman viikon pelitauko, treenataan ja hiotaan pelikuvioita kuntoon. Syyslomaakin ehditään välissä viettämään. Tästä on hyvä jatkaa 1.divarin peleihin marraskuun alussa.

Seuran uusimmat