Pelicans SB:n P14 Pelaajat Loistivat United Maajoukkuetie Alueleirillä
Julkaistu: 05.12.2023 15.05

Pelicans SB:n P14 Pelaajat Loistivat United Maajoukkuetie Alueleirillä

Pelicans SB:n P14 joukkueen pelaajat osoittivat taitonsa ja motivaationsa Salibandyliiton Kaakkois-Suomen United Maajoukkuetie Alueleirillä Lappeenrannassa. Leiriin osallistui yhdeksän lahjakasta Pelicansin pelaajaa, ja leirin valmennuksesta vastasi myös Pelicans SB:n oma valmentaja Ari Ikonen.

Pelicansin Nuoret Lahjakkuudet Edustettuina

Pelicans SB oli vahvasti edustettuna leirillä, jossa mukana olivat Eetu Korhonen, Aatu Nurminen, Jesper Ikonen, Urho Malkamäki, Elias Reinikainen, Paavo Ahonen, Eetu Saari, Onni Komulainen ja Paavo Palviainen. Nämä nuoret pelaajat osoittivat kykynsä ja sitoutumisensa lajiin.

Valmentajien Rooli Leirillä

Alueleirin valmennuksesta vastasivat Mika Heinonen SaiPasta ja Ari Ikonen Pelicans SB:stä. Heidän lisäkseen paikalla oli myös tulevan kauden uusi valmentaja Jere Pietarinen Hatsinasta sekä Salibandyliiton edustaja Marko Partio. Leiri oli tärkeä osa pelaajien kehityspolkua ja valintaan Winter Cup -tapahtumaan Eerikkilässä vuonna 2024.

Valmentaja Ari Ikosen Ylpeys Pelaajistaan

Ari Ikonen, Pelicans SB P14:n vastuuvalmentaja, oli erittäin ylpeä joukkueensa suorituksista. "Olen erittäin ylpeä pelaajistani, että näin moni sai hyvillä otteilla mahdollisuuden osallistua leirille ja näyttää taitonsa," Ikonen kommentoi.

Hän jatkoi: "Meidän P14 ikäluokassa on erittäin hieno määrä motivoituneita pelaajia, jotka ovat valmiita tekemään töitä kehityksen eteen. Vuodessa on otettu isoja kehitysaskelia ja näyttää siltä, että nousu jatkuu vieläkin. Erittäin hyvä ryhmä on kasassa ja alkukauden pelit ovat olleet nousujohteisia."

Pelicans SB:n Tulevaisuus Näyttää Valoisalta

Pelicans SB:n P14 joukkueen menestys ja kehitys United Maajoukkuetie Alueleirillä on osoitus seuran vahvasta juniorityöstä ja pelaajien sitoutumisesta. Tällaiset tapahtumat ovat arvokkaita mahdollisuuksia nuorille pelaajille näyttää taitonsa ja ottaa askelia kohti tulevaisuuden menestystä salibandyssä.

Pelicans SB jatkaa panostustaan nuorten pelaajiensa kehitykseen, valmentajiensa tuella ja Salibandyliiton tarjoamien mahdollisuuksien avulla.


Seuraa Pelicans SB:n matkaa ja lue lisää heidän tulevista saavutuksistaan. #PelicansSB #P14 #Maajoukkuetie #Salibandy #NuoretLahjakkuudet #Lahti 🥍🌟