Pelicans SB P12 käynnisti kotiturnauksen Salpausselkähallissa
P12 (2012)Julkaistu: 15.10.2023 13.22

Pelicans SB P12 käynnisti kotiturnauksen Salpausselkähallissa

Lauantai 14.10.2023 oli merkitty kalenteriin erityisellä tavalla, kun Lahden Salpausselkähallissa järjestettiin Pelicans SB P12 joukkueen kotiturnaus. Joukkueella oli kentällä kaksi edustusta: Pelicans SB Musta ja Pelicans SB Valkoinen, ja kumpikin joukkue pääsi näyttämään taitonsa kahden ottelun verran.

Aamun avasi Pelicans SB Mustan joukkue, joka kohtasi LASB Jr valkoisen. Vaikka ottelu päättyi 1-13 tappioon, oli se täynnä intoa ja yritystä. Myöhemmin päivällä sama joukkue osoitti sisunsa voittamalla SB Heinola valkoisen maalein 12-14.

Pelicans SB Valkoinen otti mittaa BB-88:sta sekä Jäppärästä. Ensimmäinen ottelu päättyi 7-12 lukemiin ja toinen koitos 16-4 Jäppärän hyväksi.

Joukkueen vastuuvalmentaja Tomi Kaukanen avasi kauden tilannetta ja päivän tapahtumia: "Lauantaina oli kauden ensimmäinen haastajaturnaus, jossa siis pelasivat musta ja valkoinen joukkue. Haastajasarjaa pelaamme kahdella joukkueella, joiden kokoonpanoja vaihdellaan turnauksittain. Pelillisesti parannettavaa on luonnollisesti vielä paljonkin, mutta kehityskohdat tiedetään ja pyritään niihin treeneissä kiinnittämään huomiota."

Kaukanen jatkoi myönteisissä merkeissä: "Peleissä oli myös hienoja onnistumisia ja tasonnostoja usealta pelaajalta, joista ollaan aina valmennuksessa tyytyväisiä. Pojilla oli peleissä kuitenkin hyvä meininki ja pelaaminen oli hauskaa, mikä onkin tärkeintä eikä tuloksiin kannata sen ihmeemmin kiinnittää huomiota."

Turnauksen taustalogistiikasta vastasivat joukkueen talkoolaiset ja joukkueenjohtaja Emilia Louhelainen. "Turnausjärjestelyt sujuvat meillä aina mallikkaasti, josta suuri kiitos aktiivisille vanhemmille sekä seuratyöntekijälle," kommentoi Kaukanen.

Louhelainen kiitti omasta puolestaan aktiivista toimitsijakuntaa ja turnauksen tunnelmaa: "Toimitsijat otti uuden palvelusivuston hienosti haltuun. Päivän aikana myytiin taas kymmeniä pannullisia kahvia ja peltikaupalla mokkapalaa. Salpausselkähallissa oli hyvä fiilis aamusta iltaan, kiitos kaikille turnauksessa oleville vanhemmille, heidän ansiosta tämä päivä vedettiin taas kunnialla läpi."

Lopuksi Kaukanen kannusti uusia pelaajia liittymään mukaan: "Rosterissa on tällä hetkellä 28 pelaajaa. Pelaajamäärä on melko iso, mutta olemme aina ottaneet innolla uudet harrastajat mukaan joukkoon. Jos kiinnostusta lajiin suinkin löytyy, niin ehdottomasti mukaan vaan."

Salpausselkähallissa koettiin lauantaina jännittäviä pelejä ja mahtavaa yhteishenkeä. Pelicans SB jatkaa taivaltaan kilpasarjassa Espoossa 28.10. sekä haastajasarjassa Sysmässä 29.10. Jatkamme tietysti heidän matkaansa innolla!

Kuvat oli ottanut Tomin urheilukuvat (https://www.instagram.com/tomin_urheilukuvat/)