Pelicans SB:n T21 aloitti kautensa voitokkaasti – O2-Jyväskylä kaatui 7-2
Julkaistu: 09.09.2023 18.44

Pelicans SB:n T21-joukkue aloitti salibandyn T21 SM-sarjan kautensa vahvasti Lahden Paavolan kampuksella lauantaina 9.9. Kotijoukkue oli selvästi parempi ja vei ottelun selvin numeroin 7-2 (1-0, 4-1, 2-1) O2-Jyväskylää vastaan.

Ottelu alkoi tasaisesti, mutta Pelicans SB pystyi viemään ensimmäisen erän itselleen 1-0. Toisessa erässä kotijoukkue repäisi isomman eron ja iski taululle neljä maalia O2-Jyväskylän yhtä vastaan. Päätöserässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa, mutta Pelicans SB jatkoi hallintaansa lukemin 2-1.

• #78 Kurvinen Saana 0 + 1 = 1

Avausottelunsa ansiosta Pelicans SB nousi sarjataulukossa kakkospaikalle. Tampereen Classic otti sarjataulukossa kärkipaikan, voittamalla avausottelunsa 7-1 tamperelaista Kooveeta vastaan, ja meni maalieronsa ansiosta ohi Pelicansin.

Pelicans SB:n T21-joukkueen päävalmentaja Markus Rasanen oli tyytyväinen ottelun voitosta, vaikka joukkue ei eisttänytkään parasta peliään.
- Tulos oli tietysti hyvä, koska pisteitä pitää saada. Ihan ok kauden avaus, vaikka kyllä meillä jäi vielä paljon piippuun.
- Tällä kertaa se riitti kuitenkin voittoon.
- Siinä mielessä kuitenkin ihan hyvä peli meiltä, että pystyimme pitämään hyvin palloa ja kierrätimme hyvin pelaajia.
- Peli ei ollut silti lähellekään meidän parasta. Esimerkiksi naisten Suomen Cupiin verrattuna, mutta pitää olla tyytyväinen kun saimme kolme pistettä.

Pelicans SB:n T21-joukkueen kausi jatkuu vauhdikkaasti, sillä seuraava haaste odottaa jo keskiviikkona 13.9. Joukkue matkustaa Porvooseen, missä vastassa on Porvoon Salibandyseuran (PSS) T21-joukkue.

Tämä voitto antoi Pelicansille loistavan startin kauteen. Seuraava ottelu Porvoossa PSS:n T21-joukkuetta vastaan näyttää, pystyykö joukkue jatkamaan vahvoja esityksiään ja pitämään kärkipaikasta kiinni. Peli on peli, ja Pelicans on valmis näyttämään, mitä se on harjoitellut kesän aikana!