Pelicans SB T12:n jännittävä kotiturnaus – yksi voitto ja yksi tappio
Julkaistu: 23.10.2023 19.35

Pelicans SB T12:n jännittävä kotiturnaus – yksi voitto ja yksi tappio

Lahden Salpausselkähallissa kajahti sunnuntaina 22.10.2023 ilon huudot ja tiukkojen tilanteiden jännitys, kun Pelicans SB T12-joukkue isännöi Etelä-Suomen T12-sarjan kotiturnausta. Päivän saldo oli makea voitto ja kunniallinen tappio.

Ensimmäinen ottelu: SCH vs Pelicans SB

Peli päättyi SCH:n 13-1 voittoon. Vaikka vastustaja osoittautui vahvemmaksi, Pelicansin joukkueen taistelutahto ei loppunut missään vaiheessa.

"Paljon puolustuksen kautta pelaamista, maalivahdilta hyvää peliä ja hyviä torjuntoja. Vastustaja pääsi tekemään lähes kaikki maalit maalinteko sektorilta tarkoilla vedoilla," kuvailee vastuuvalmentaja Tiia Putkonen.

Vaikka lopputulos oli karu, joukkueen ilmapiiri pysyi positiivisena. Tiia jatkaa: "Hymyhuulilla pysyi kuitenkin tytöiltä ja lähes koko peli päästiin pelaamaan ja maaliero pitämään jotta saatiin hyvää treeniä puolustukseen."

Toinen ottelu: Pelicans SB vs TU

Tässä ottelussa Pelicans SB oli liekeissä, voittaen ottelun luvuin 15-3. Helga Moision 10 maalin suoritus oli kentän kirkkain tähti.

"Hyvää hyökkäyspelaamista koko joukkueelta. Loppupeliä kohden parani nelikko hyökkäys," hehkuttaa Putkonen.

Lisäksi hän nosti esille joukkueen yhteistyön ja vahvan puolustuksen: "Puolustettiin koko nelikon voimin. Valmentajana oli ilo seurata peliä jossa onnistumisia tuli jokaiselle pelaajalle useita."


T12-joukkueen pelit jatkuvat 11.11.2023 Espoon Kameleonten urheilukeskuksessa, jossa luvassa on jälleen kaksi jännittävää ottelua. Ensimmäisessä ottelussa Pelicans SB kohtaa Vantaan Tiikerit Sininen joukkueen, ja toisessa ottelussa vastaan astelee Espoon Northern Stars.

Jos tyttösäbä kiinnostaa, on vielä mahdollisuus liittyä joukkueeseen kesken kaudenkin. Lisätietoja saatte toimihenkilöiltä. Yhteystiedot ja muuta tietoa joukkueesta löytyy Pelicans SB:n sivuilta.

Kuvat: Tomin Urheilukuvat