B-tyttöjen pelit Askolassa lauantaina
Julkaistu: 02.11.2020 00.00

Tänä viikonloppuna Pelicanssin B-tytöt lähtivät suuntaamaan Askolaan. Vastassa olivat Oilers NG sekä Oilers.

Eka peli pelattiin tasaista ja hyvin liikkuvaa peliä koko pelin ajan. Ensimmäisessä erässä viiden minuutin jälkeen avausmaalin vetää pinja Peräkylä. Seuraavan viiden minuutin jälkeen Oilers NG kuitenkin kaventaa 1-1. Ei kauaa sen jälkeen ennen ensimmäisen erän jälkeen Oilers NG pääsee myös johtoon vetämällä tauluun lukemat 2-1. Ennen kuin toista erää on kerennyt mennä edes täysi minuutti Oilers NG sakottaa ja lyö tauluun 3-1 lukemat.Toisessa erässä nähtiin myös muutamia jäähyjä, niin Oilers NG:ltä kuin meidänkin joukkueeltamme, kun Pinja Peräkylä käy näyttämässä siskolleen, joka pelaa vastustajan joukkueessa, miten saada 2 min jäähy työntämisestä. Jäähyjen jälkeen päätti Emma Elokankare, että nyt on pakko saada vastustaja kiinni ja niin Emma lyö tauluun lukemat 3-2. Tästähän Oilers NG ei pitänyt vaan päätti 30 sekunnin jälkeen ottaa kahden maalin eron takaisin. Kolmas erä meni todella tasaisesti eikä kumpikaan joukkue enään päässyt muuttamaan tulostaulun lukemia, jonka takia peli päättyi 4-2 Oilers NG:lle.

Toisessa pelissä vastaan tuli Oilers. Ekaa erää mennyt alle viisi minuuttia kun Bea Taipale päättää vetää pelin avausmaalin. Seitsemän minuuttia myöhemmin Oilers saa rankkarin, josta pääsee kaventamaan 1-1 tilanteeseen. Tämän jälkeen peli olikin selvästi Pelicanssin hallussa. Kentällä liikkui pallo sekä pelaajat erittäin hyvin. Ekaan erään ei kuitenkaan saatu enempää maaleja.Toisessa erässä puolentoista minuutin jälkeen Pelicanssille tulee 2 min jäähy, mutta tämähän ei meitä haitannut, nimittäin Jenni Leppänen päättää tehdä AV maalin Oona Saarisen syötöstä, jolla päästiin 2-1 johtoon. Kolmannessa erässä, kun peliä on kulunut hieman päälle minuutti Oona Saarinen päättää ottaa lisää tehoja ja vetää Bean syötöstä tauluun lukemat 3-1. Huomattavasti alkoi Oonalle maalit maistua kun seuraavan kymmenen minuutin sisään vetää toisenkin maalin tällä kertaa Jennin syötöstä.Tästä innostuttiin sitten koko joukkue, sillä alle minuutin päästä Elsa Tynkkynen vetää maalin Joanna Hämäläisen syötöstä. Seuraavaksi loppupeli olikin pelkkää juhlaa nimittäin minuutin jälkeen viimeisimmästä maalista Bea Taipale päättää ottaa vielä enemmän johtoasemaa ja lyö taululle lukemat 6-1 Jennin syötöstä. Tasan kymmenen sekunnin jälkeen Pinja Peräkylä vetää Nella Leppäsen syötöstä ja saa tulostaululle lukeman 7-1. Taas vain kahden minuutin jälkeen Oona ottaa yhden pisteen itselleen vetäessään Ilona Taipaleen syötöstä lukemat 8-1. Jälleen kerran vain 30 sekunnin jälkeen Nella Leppänen saa Pelicanssit taas riemuitsemaan kun taululle vaihtuu lukema 9-1. Jotta loppupeli ei kuitenkaan olisi pelkkää maalien tekoa saa Pelicans 5 min jäähyn ja siihen vielä lopuksi toisen 2 min jäähyn. Loppu erä pelattiin siis vain kolmella pelaajalla, mutta sekään ei haitannut menoa ollenkaan. Toinen peli päättyi selvään voittoon 9-1!

Tämän päivän pelit olivat tähän mennessä joukkueen parhaat. Jokainen näytti parhaansa sekä luovuttaminen ei tänäänkään kuulunut meidän ajatusmaailmaan. B-tyttöjen yhteistyö C-tyttöjen kanssa on saanut hienon kehityksen ja tästä on erittäin hyvä jatkaa eteenpäin ja seuraavia pelejä kohti <3 Tekstin kirjoitti peris ja kuvan nappasi Niina Leppänen.