Pelit vs Northern Stars ja Classic... eivät menneet ihan niin kuin toivottiin
Julkaistu: 18.03.2022 04.22

Toissa viikon lauantaina pelattiin Northern Starsia vastaan. Ensimmäinen erä oli tiukka, päättyen 0-1. Seuraavaan erään lähdimme kovalla tsemppillä, mutta se ei riittänyt johtoon. Erä päättyi 2-5. Kolmannessa erässä pakka hieman petti, mutta kaikki tsemppasivat toisiaan. Peli päättyi Northern Starssin voittoon 4-9. Tästä otamme hyvät eväät tiistain Classic peliin!

- Metta, Elsa M ja Elsa T

Lähdimme tampereelle hyvin mielin ja olimme valmiita taistelemaan hyvällä ryminällä. Kaksi ensimmäistä erää puolustimme tiiviisti ja hyvin. Hyökkäyspäässäkin kulki ihan hyvin, mutta maalit jäi vain tekemättä. Kolmannessa erässä tahtimme hiipui, classic pääsi yllättämään hyvillä hyökkäyksillä. Emme kuitenkaan luovuttaneet missään vaiheessa. Peli päättyi 4-0 classicille. Haluamme kiittää kovaa vastustajaa ja jatkamme hyvällä asenteella viimisiin peleihin.

- Oona, Jenni ja Nella

Huomenna, lauantaina meillä on kotiottelu Rankkoja Ankkoja vastaan Salpausselkähallissa klo 18. Toivomme paljon katsojia mukaan, kannustamaan meidät voittoon ja nauttimaan kupposen kahvia, vaikka leivonnaisen kera. Tervetuloa!