Tyttöjen voitto Erviä vastaan ja suoraan paikka pleijareihin taattu 💙
Julkaistu: 28.03.2022 13.27

Lähdimme sunnuntaina hyvin mielin taistelemaan Helsinkiin Eräviikinkejä vastaan. Ensimmäisessä erässä puolustimme tiiviisti, mutta emme päässeet vielä kunnon hyökkäyksiin. Ensimmäinen erä päättyi 0-0. Toisessa erässä tarkka puolustus jatkui ja pääsimme vähän paremmin hyökkäyksiin, mutta emme tehneet paikoista maaleja. Myös toinen erä päättyi 0-0. Kolmannessa erässä alkoi tapahtua kun teimme ensin maalin, jonka jälkeen vastustaja tasoitti tilanteen pian 1-1. Peli jatkui pitkään tasaisena, kunnes 25 sekuntia ennen pelin loppua teimme maalin. voitimme 1-2 taisteluvoitolla ja saimme suoran playoff paikan.

Teksti: Laura, Emmi ja Ilona

Onnea tytöt! Hienosti pelattu runkosarjan pelit ja nyt ne tärkeimmät pelit vasta alkaa! Tsemppiä kaikille!